Velkommen til verdens kjekkeste matfestival!
Kjøp billett
Velkommen til verdens kjekkeste matfestival!
Kjøp billett
Gladmatfestivalen
Bli med på Gladmatfestivalen 2025
Program for Gladmat 2025
Bli frivillig
Gladmatpartnere
Gladmats hotell- og serveringspartnere
Gladmat året rundt
Lærlingsamlinger
Speed-date mellom produsenter og kokker
Stavanger 2025
Kortreist
Bli med på Kortreist 13. september 2025
Matprodusenter i Matregion Rogaland
Om Gladmat
Organisasjonens formål
Gladmatstaben
Styret i Gladmat
Sirkulær festival
Presserom
Gladmat i media
For utstillere
Kontraktbetingelser Gladmat 2025
Generell informasjon om det å være utstiller
Tekniske leveranser og praktisk informasjon til utstillere
Spørsmål og svar for utstillere
Slik blir du en bærekraftig utstiller
For partnere
Bli Gladmatpartner
Praktisk info til alle Gladmatpartnere
Information in English
Velkommen til verdens kjekkeste matfestival!
Artikler
14. januar 2025
Vimpler til Pedersgata
25. november 2024
Déjà Vu debuterer på Food & Fun med stjernekokk fra Nobu
17. oktober 2024
Food & Fun 2025
30. juni 2024
Bli med på Gladmatfestivalen 2025
29. juni 2024
Vinnerne av Gladmatprisene 2024
28. juni 2024
Nominerte til Gladmat-prisene 2024
26. juni 2024
Vinnerne av Gladmatstipendet 2024
24. juni 2024
Veggisvennlig Gladmat
9. juni 2024
Welcome to Stavanger´s Food Festival
15. april 2024
Sparebanken Vest er samarbeidspartner
15. november 2023
Stavanger 2025
1. november 2023
Vegetarkurs med kokkelærlinger
30. oktober 2023
Sånn var Kortreist 2023
12. oktober 2023
Lærlinger og pølsekunst hos Idsøe
29. juni 2023
Bli med på Kortreist 13. september 2025
27. juni 2023
Matbransjens «usynlige helt»: Disse fôrer Gladmat
27. juni 2023
Sparebanken Vest feirer 200 år
19. juni 2023
Slik blir du en bærekraftig utstiller
25. mai 2023
Hove West – god samarbeidspartner for Gladmat
24. november 2022
Årets søteste lærlingsamling
7. oktober 2022
Kurs for ungdommer
29. juni 2022
Miljøfyrtårn-sertifisert
2. desember 2021
Helgø Meny satser på lokale matprodukter
25. november 2021
Lærlinger lærer å lage tradisjonsmat
19. juni 2021
Bli med på sanketur under Gladmat
13. juni 2021
Slik blir du en miljøvennlig festivalgjest
23. april 2021
To nye hovedsamarbeidspartnere