Velkommen til Norges største matfestival!

Velkommen til Norges største matfestival!

Gladmat frivilling

Slik er det å være frivillig

Vil du jobbe som frivillig på Gladmat?

Som frivillig på Gladmat får du en opplevelse for livet. Du blir kjent med nye mennesker, både andre frivillige, kjekke publikummere, matprodusenter, kokker og servitører. I tillegg blir du kjent med, og en viktig del av, et fantastisk arrangement.

Gladmat er Norges største matfestival, og selv om det blir litt annerledes i år, skal vi lage en skikkelig fin opplevelse for publikum. For å få det til, trenger vi frivillige som kan være hjelpere i festivalområdet. Du trenger ikke jobbe alle dagene, men det er veldig kjekt hvis du vil det!

Vi trenger hjelp av mange, og jo flere jo bedre! Vi ser ikke etter noen med spesiell erfaring, det viktigste er at du er positiv og interessert. Du vil få god opplæring av oppgaver som skal gjøres. Vi har en egen person som er ansvarlig for alle frivillige (veldig kjekke Cecilie) og du vil bli tatt godt vare på. Vi er opptatt av at det skal være trygt å være på jobb, spesielt med tanke på smittevern.

Vi har dessverre ikke billetter å gi ut, men vi lover god stemning og kjekke, hektiske dager.

Oppgavene vil i stor grad bestå av å være miljøvakt, bistå konseptansvarlig med forskjellige oppgaver som dukker opp, og bidra til at utstillere og publikum får en fin opplevelse på Gladmat.

Vi tilbyr:

– felles møte i forkant av festivalen
– en fin Gladmat-tskjorte til å jobbe i
– ett måltid pr vakt. Vi har inngått samarbeid med flinke Bak til Livet på Nytorget, og de vil servere både kald og varm mat + drikke
– attest for gjennomført frivillig-innsats
– kunnskap om drift av festival

Vi trenger at du:

– møter til avtalt tid, i uniform og i godt humør
– jobber minst to skift (du kan svært gjerne jobbe mye mer)
– inviterer andre til å melde seg som frivillig
– hjelper oss å fylle verdiene til festivalen – glad, engasjerende og skapende
– opptrer som en god Gladmat-ambassadør

Vi gleder oss til å høre fra deg, og til å bli bedre kjent med deg!