Gladmatpartner

Sparebanken Vest og Gladmat feirer ti år som partnere

Agenda Vestlandet gir Gladmat en rekordstor tildeling i 2024, på en million kroner. Den generøse støtten gjør det ikke bare mulig å arrangere en innholdsrik matfestival om sommeren, den har også åpnet dørene for et mangfold av aktiviteter året rundt.

Agenda Vestlandet er en stiftelse opprettet av Sparebanken Vest, for å være en drivkraft i det grønne skiftet på Vestlandet.

Maren Skjelde, daglig leder i Gladmat, understreker at støtten fra Agenda Vestlandet legger til rette for flere grønne initiativer i Rogaland:

– Takket være støtten kan vi gi verdi hele året, i større grad enn før. Initiativer som Kortreist, Food & Fun, lokalmatnettverket og lignende, er alle rettet mot å fremme lokale råvarer og produkter – for både restaurant og leverandørs beste, og ikke minst for publikum og deres smaksopplevelser.

En fest for alle

Som publikummer kan man forvente seg et bredt utvalg av arrangementer som skal vise deg det beste av både Gladmat-festivalen, lokale restauranter, produsenter og råvarer. Det arrangeres alt fra julemarked til organiserte turer til bønder, oppdrettere og produsenter i distriktene.

Et eksempel er «Kokepunktet», et gratis festivalområde under Gladmat som vil være fylt med show, arrangementer, prisutdelinger og festligheter. Med denne støtten kan Gladmatbringe inn kokker fra det nasjonale toppsjiktet på programmet, for å presentere regionens beste råvarer på en unik og inspirerende måte.

I tillegg introduserer Gladmat en helt ny opplevelse i år, kalt «Barnas Gladmat», skreddersydd spesielt for de yngste matentusiastene.

Styrking av lokalmatnæringen

Initiativer som Kortreist, Food & Fun og lokalmatnettverket fokuserer på å fremme lokale råvarer og produkter,restauranter og leverandører.

– Vi er så glade for å kunne styrke lokalmatnæringen i Rogaland, og mye av evnen vår er takket være Sparebanken Vest og Agenda Vestlandet, sier Skjelde.

En bank som tenker langsiktig

Sparebanken Vest viser ikke bare sin støtte gjennom økonomiske midler, men også gjennom sin entusiasme for lokal mat, og engasjementet de skaper i både egne og Gladmat sitt nettverk,

– Å ha Sparebanken Vest på laget, som har tenkt langsiktig når det gjelder støtte til matnæringen, betyr enormt mye for oss, det er rett og slett helt uunnværlig, legger Skjelde til.

Partner gjennom ti år

Et tiår med samarbeid mellom Sparebanken Vest og Gladmat har ikke bare vært vellykket, men også noe som har gagnet, og fremdeles gagner, et helt lokalsamfunn.

Gladmat takker Sparebanken Vest for deres støtte og for å være en avgjørende partner for både Gladmat og matfylket Rogaland.

Sammen bygger vi en sterkere og mer velsmakende fremtid, gjennom å løfte den lokale matproduksjonen og matgleden i regionen.

Reklame for samarbeidspartner.

selfie-time på Fish&Cow

Samarbeid med oss:

Bli Gladmatpartner

Maren Skjelde og Sparebanken Vest

Gladmatpartnere:

Disse gir deg Gladmat

Kjøpmenn på Helgø Meny

Helgø Meny:

Slik utnytter du partnerskapet