Representanter fra Gladmat, ASKE servering og Helgø Meny

To nye hovedsamarbeidspartnere

Helgø Meny og ASKO Servering satser på Gladmat

Nå skal vi styrke arbeidet inn mot både lokalmatprodusenter og serveringsnæringen.

For å klare å drifte Gladmatfestivalen, i tillegg til å holde aktiviteter oppe året rundt, trenger vi gode samarbeidspartnere. Da er det veldig kjekt å kunne annonsere to nye hovedsamarbeidspartnere samtidig!

Lidenskap for lokalmat

Helgø Meny er nye i Gladmat-gjengen.

– Lokalmat er en lidenskap som ligger i Helgø Meny sin grunnmur. Vi har samarbeidet med stolte, kvalitetsbevisste og lokale matprodusenter i over 60 år. Nå blir det kjekt å dele dette engasjementet sammen med Gladmat, sier kjøpmann Roald Helgø.

Festivalsjef Maren Skjelde er veldig begeistret over å få selskapet med.

– Gladmat er en viktig salgsarena for matprodusenter, og matprodusentene på Gladmat gjør en svært viktig del av innholdet. Jeg synes det er helt fantastisk at Helgø Meny, som hele året jobber for å synliggjøre lokalmat, nå er med som ny hovedsamarbeidspartner. Dette gir oss mulighet til å nå  enda flere lokalmatprodusenter på Gladmat, i tillegg til at det bidrar til å løfte lokalmat gjennom hele året. Dette er utrolig kjekt.

Fortsetter det gode samarbeidet

ASKO Servering har vært med oss i flere år, blant annet var de en av de gode kreftene som hjalp oss å lage TV-satsningen «Kjøkkenfesten» i fjor.

– Vi er stolte og glade for å fortsette vårt gode samarbeid med Gladmat, sier markedssjef Cecilie Espeland Klovning.

– Gladmat er viktig arena for våre kunder innenfor serveringsmarkedet, kanskje mer nå enn noen gang, og vi ser virkelig frem til årets festival!

Skjelde er også her, ikke overraskende, veldig fornøyd med å videreføre samarbeidet.

– For Gladmat er det utrolig viktig å ha med solide samarbeidspartnere i matnæringen. ASKO Servering er et godt eksempel! De jobber tett med både lokalmat og serveringsnæringen, og vi er skikkelig glade for å ha de med på laget.