Gladmattur

Bli med på Sanketur med Kristine Enger

Lurer du på hva slags vekster i det fri du kan plukke med deg hjem til kjøkkenet, og hva du kan bruke dem til? Svarene får du under Gladmat.

Kristine Enger er en erfaren sanker, kjøkkenhagegartner og planteentusiast. Under Gladmatfestivalen tar hun oss med på to ulike ruter der vi lærer masse, og får plukket med oss gode vekster hjem. Alle turene koster 150 kroner.

Sanketur til Tungenes

Fredag 2. juli skal vi til Tungenes. Turen går innom flotte Tungenes Fyr og vi ser litt på fyrhagen før vi går videre langs kysten av Tungenes. Sanketuren går i variert terreng og tar inntil to timer.

Oppmøte: parkeringsplassen ved Tungenes Fyr i Tungevika

Utstyr: små poser og gode tursko, kle deg etter været

Sanketur til Viste

Lørdag 3. juli går turen til Viste. Turen går fra Vistestranden ved Viste Strandhotell og tar inntil en og en halv time. Vi kommer innom den spennende Vistehola på veien. Vistehola er en av Norges eldste steinalderboplasser. Sanketuren går langs en tursti som er egnet både for rullestoler og barnevogner.

Oppmøte: parkeringsplassen ved Vistestranden

Utstyr: små poser og gode sko, kle deg etter været.

NB. det går to turer, én klokken 11 og én klokken 13. Billetter kjøper du via lenkene under:

Smittevernhensyn

Vi følger gjeldende retningslinjer for smittevern og ber deg gjøre det samme, sånn at festivalen er trygg for alle. Vi ønsker å legge ekstra vekt på følgende:

Hvis du er i karantene, kan du ikke delta på Gladmat, selv om arrangementet er utendørs. Hvis du har reservert plass i området, og blir syk, er det bare å sende en epost til post@gladmat.no, så fikser vi refusjon / kansellering av billett.

Vær så snill å hold deg hjemme hvis du har symptomer eller sykdomsfølelse.

Husk kravet om minst en meter avstand.