Gladmatpartner

Vår hemmelige ingrediens til din gode festivalopplevelse

Menneskene i Hove West har skjønt at magien oppstår i krysningen mellom mennesker, lyd og teknikk. Magien som gir deg frysninger, klump i halsen og trang til å klemme sidemannen.

Har du noen gang fått frysninger under en konsert? Du vet, den euforisk-lignende følelsen, hvor du blir rørt og fylt med beundring. Da har du opplevd det de gamle inderne kalte kama muta – en av de sterkeste følelsene vi mennesker kan oppleve.

Men har du noen gang tenkt over hva som førte til det?

Kanskje var det den mektige sangstemmen, pianisten eller bassen som dirret fra bakken under deg og opp i brystet. Men selv fantastiske musikere og konferansierer får drahjelp av mer usynlige faktorer, som spiller en vesentlig rolle for totalopplevelsen din. Faktorer du kanskje ikke har tenkt over tidligere:

Nemlig samspillet mellom lyd, lys, audiovisuelt og sceneteknikk – områdene Hove West har spesialisert seg på.

Dersom du har kommet kjørende ut fra Auglendstunnelen på kveldstid, i retning Stavanger, har du kanskje sett lysshowet på høyresiden. Hove West sin fasade lyser nemlig opp i vakre farger, og er et bilde på magien som starter nettopp derfra.

Selv om alle kan besitte teknisk utstyr, er det ikke alle som kan skape minner slik disse menneskene kan.

Dyktige teknikere, designere og prosjektledere – Hove West har dem alle! Dette er folk som kan levere alt fra enkle lys- og lydanlegg til avanserte sceneproduksjoner. Prosjektleder Tone, lydtekniker Ann Sissel og lystekniker Ellen er tre av disse menneskene.

–  Jeg tror ikke folk er klar over hvor mye logistikkarbeid som ofte står bak. Lys og lyd må planlegges og designes i forkant, fraktes ut, rigges opp – og alt imellom, sier Ann Sissel. Hvor høyt skal det opp i taket? Hvor finner vi strøm, og hvor kan vi stå med bil?

– Vi er så vant til å jobbe med løsninger, at ting nesten aldri går galt. Det er ikke alltid ting går etter planen, men vi jobber oss alltid rundt det, følger Tone opp og smiler.

Det er nettopp Tone, Ann Sissel og Ellen som skal jobbe under årets Gladmatfestival. Og skulle du møte på dem har de garantert stålkontroll på det de driver med!

I ti år har Hove West vært Gladmatpartner, og sørget for at alt fungerer som det skal, når det skal. I ti år har de tatt med seg den gode stemningen fra kontoret deres, og inn til Vågen. Det er vi takknemlige for.

Reklame for samarbeidspartner.

selfie-time på Fish&Cow

Samarbeid med oss:

Bli Gladmatpartner

Maren Skjelde og Sparebanken Vest

Gladmatpartnere:

Disse gir deg Gladmat

Kjøpmenn på Helgø Meny

Helgø Meny:

Slik utnytter du partnerskapet