Gladfisk 2022:

Bli med og smak sjømaten når den er på sitt beste

Kan vi friste med klippfisk-bolhinos, lobster-roll, porsjert laks, smørstekt kveite, kremet skalldyrsuppe eller blinis med ørretrogn?

Fra onsdag 16. til fredag 19. februar vil flere restauranter i Stavanger sette ekstra søkelys på den gode sjømaten vår.

I samarbeid med Lerøy setter kokkene sammen sin egen, gode smaksmeny. Her får du som gjest servert 4 retter til 400 kroner, dessert kan eventuelt bestilles utenom. Vi kan glede oss til både sterlingkveite, skrei, canadisk hummer, laks og ørretkaviar.

Bord bestilles direkte hos restaurantene:

Bevaremegvel Bar & Restaurant

Bølgen & Moi

Déjà Vu Delikatesser / KITA Restaurant

Fish & Cow

Fisketorget Stavanger

Nick & Jonnies

NB Sørensen

Sabi Enso

Spiseriet

Villa 22

Gladfisk arrangeres i samarbeid med Lerøy.