Menyene legges ut fortløpende.
Bevaremegvel Bar & Restaurant
Østers “Fine de Claire”: sjalottløk og bringebæreddik (bløtdyr)
Gravlaks marinert i rødbet: potetkake og rømme (fisk, melk, hvete, egg)
Black dumplings: torsk, lakserogn og rødbet- og hvitvinssaus (fisk, sulfitt, hvete, bløtdyr, melk)
Blekksprut “Vulgaris”: søtpotetpuré, kikerter og chimichurri (bløtdyr, melk)
Déjà Vu
Laks tartar: soyasaus, sesamolje, vårløk (fisk, soya, sesam, egg)
Hummertagliatelle: skalldyrsaus (skalldyr, melk, gluten)
Dampet skrei: beurre blanc, spinat (fisk, melk)
Breiflabbmedaljong: bacon, rødvinsaus (fisk, melk)
Fish & Cow
Reker «pil pil»: smørstekt toast, persille & N`duja (skalldyr, gluten, egg, sennep, melk, lupin, sulfitt)
Sterlingkveite fra Hjelmeland: agurk, dill &pepperrot (fisk, melk, sulfitt)
Blåskjell sabajonne: blåjell, selleri og estragon (bløtdyr, egg, sennep, selleri, melk)
Skrei: paprika, gremolata & gnocchi (fisk, melk, egg, gluten, sulfitt)
Fisketorget
Råreketerte: eple, sitron, soya (skalldyr, sulfitt, hvete, egg, soya)
Fiskesuppe med dagens fisk: rotgrønnsaker, reker, sprøtt brød, gressløk (skalldyr, fisk, sulfitt, hvete, havre, melk, selleri, sennep)
Blåskjellravioli: Konrad fra Stavanger Ysteri, luftig blåskjellsaus (bløtdyr, sulfitt, hvete, melk, egg)
Pannestekt skreirygg: gnocchi, hvit asparges, sellerikrem, kylling-sjy (fisk, selleri, sulfitt, hvete, egg, soya)
NB Sørensen
Råreker fra Sirevåg: rørosrømme, sellerirot, brent sitron og røkt olivenolje (s, m, sel/cel, so)
Sjøtunge: gulrot, stangselleri, røkt kaviar og sandefjordsmør (f, so, m)
Røkt laks: grønnkål, erter, pommes anna og luftig blåskjellsaus (f, m, b/mo, e, so)
Skrei fra Lofoten: bakt rødbet, kylling-glaze, sprøtt kyllingskinn og grønn chili «e-spuma» (f, m, so, sul)
Salon du Nord, Hotel Victoria
Gratinerte blåskjell (skalldyr, sulfitt, selleri, laktose)
Råreker ceviche; avokado panna cotta, pepperrotkrem sprøstekt rispapir, friske urter (skalldyr, laktose, egg)
Fine de Claire østers: green curry (skalldyr, sulfitt, selleri)
Pannestekt skrei: grønnkålchips, strandkrabbeskum, jordskokkrisotto (fisk, laktose, skalldyr)
Spiseriet
Råreker: yuzu, avokado og grønn chili (skalldyr, sulfitt)
Blåskjell «cappuccino»: erter, syltet fennikel og ingefær (fisk, sulfitt, melk, bløtdyr)
Stekt sjøtunge: kyllingsjy med brunet smør og estragon (fisk, sulfitt, melk)
Bakt skrei: kantarellhollandaise, sort hvitløk og kål (fisk, egg, melk, sulfitt)
IDDIS Café & Brasserie (8. og 9. februar)
Bruchetta m/røykelaks, kremost, kapers, rødløk og tomat (gluten, fisk, sulfitt, laktose)
Hummerbisque m/vårløk og urteolje (skalldyr, laktose)
Sjøtunge m/Nouilly Prat saus og julienne grønnsaker (fisk, laktose)
Bakt skrei m/brokkolini, potetkrem og soyasmør (fisk, laktose, soya)
Dessert – Bringebærmousse, sjokolade og salt karamell (laktose)
Huset i Kleivå (11 februar)
arrangør: IDDIS Café & Brasserie
Verdensmester i kokkekunst Aron Espeland er kveldens gjestekokk på Huset i Kleivå. Han er 26 år oppvokst på Jæren og har vært på kokkelandskapet i 6 år. Så langt i karrieren har han konkurrert 9 ganger, individuelt og på kokkelandskapet. Resultatet har blitt 5 gull, 2 sølv og 2 bronse. I kveld tilbereder han en nydelig meny i regi av Gladfisk, sammen med Christophe Samijn og hans team.
Hummerbisque (signatur Christophe)
Røykelaks sennep, spirer og pepperrot (signatur Aron)
Sterling kveite fra Hjelmeland, fennikel, gressløk og pernod
Grillet kalv fra Jæren, mandelpotet, rotgrønnsaker med urter og kalvesjy
Melkesjokoladekrem, bringebær, mandel og rømme