Gladmatpartner symbol generelt_ORIG

Gladmatpartner

Velkommen som Gladmatpartner!

Vi i Gladmat arrangerer verdens kjekkeste og viktigste matfestival, hvor maten fra Rogaland, sammen med en fantastisk serveringsæring, står i sentrum. Vi er også ansvarlig for gode matopplevelser hele året. For lokale produsenter, restauranter, foodies, familier og alle som er glade i mat og folkefest.

Alt dette klarer vi bare å gjøre fordi vi har gode samarbeidspartnere.

Gladmatpartnerne er en virkelig god gjeng som bidrar med utstyr og innhold, mat og drikke, design og sirkulære løsninger, beredskap og kommunikasjon, renovasjon og transport og mye annet. Vi er også heldige som har med oss bank og gavefond, i tillegg til offentlige partnere.

Noen Gladmatpartnere kjenner hverandre godt, på tvers av næring, andre blir kjent underveis i året. Vi legger opp til at alle treffes jevnlig, slik at alle får mulighet til å øke eget nettverk.

Vi jobber for at partnerne er med oss over lengre tid, fordi det hjelper oss å ha en så forutsigbar drift som mulig. Får vi det til, kan vi fortsette å jobbe med innholdet i arrangementene og skape gode møteplasser, til glede for både publikum og partnere.

Disse gir oss Gladmat!

Se alle de kjekke Gladmatpartnerne og hotell- og serveringspartnerne våre!

Gladmat året rundt

Planlegging og gjennomføring av Gladmatfestivalen er vårt hovedanliggende, men Gladmat er også involvert i flere andre matrelaterte prosjekter året rundt.

Et av de kjekke prosjektene vi får jobbe med, er speed-date mellom produsent og kokk. Konseptet er å sette sammen dyktige lokalmatprodusenter som viser frem produktene sine til interesserte kjøkken- og restaurantsjefer. Tiltaket gir produsenter mulighet til å presentere seg direkte til målgruppen på en effektiv og hyggelig måte, og det gir restaurantene en god oversikt over hva som rører seg i regionen. Speed-date skjer fire ganger årlig, og hvis du har tips om gode produsenter som bør inkluderes, er det bare å gi beskjed til oss på post@gladmat.no.

Vi er i tillegg medarrangør av inspirasjonsdager for kokk- og servitørlærlinger, i samarbeid med Opplæringskontoret for restaurant og matfag.

Som prosjektorganisasjon har vi anledning til å både arrangere og samarbeide om aktiviteter som gagner matnæringen, og vi er takknemlige for tilliten vi får hos gode samarbeidspartnere.

Høres dette kjekt ut? Vil du være med? Ta kontakt med oss, så kan vi fortelle mer. Du kan også lese mer her på nettsidene våre.

Profilmateriell

Har du en idé?

Er du Gladmatpartner og har ideer til løsninger du vil skape sammen med oss? Ta kontakt!

Kreativ bruk av samarbeidet:

Slik utnyttet Meny partnerskapet i butikkene sine

Maren Skjelde og Sparebanken Vest

Ambisiøst partnerskap:

Sparebanken Vest hjelper oss å skape Norges mest sirkulære matfestival

Tommy Raanti ved Fish&Cow

Gladmatpartnere:

Disse er allerede med på laget