Når: alle dagene under festivalen fra første kurs kl. 12.00 til siste kurs kl. 15.00
Hvem: Norske Kokkers Landsforening (NKL) Rogaland
Påmelding: det er gratis, og du trenger å skrive deg inn før kurset starter
Anita og gjengen i NKL har vært med på Gladmat i alle år, og også i år er de ansvarlige for matkurset «Glade småkokker».
Det går fire kurs til dagen og hvert kurs varer i 45 minutter, inkludert velkomst og forberedelser. Hvert kurs tar 15 deltagere og målgruppen er barn mellom 6 – 12 år (voksne ingen adgang:). To kurs til dagen har fisk og sjømat som hoved råvare, mens to har storfe som hoved råvare. De glade småkokkene vil kunne mikse selvplukkede urter eller hakkede grønnsaker fra det som finnes på torget inn i egen rett. Det vil også lages en enkel saus eller dip til retten.
Så her er det bare å møte opp, det er påmelding i teltet fra kl. 11.30 – første mann til mølla. Deltagerne vil få låne forstykker og de vil få sin egen kokkehatt som de selv designer.
Velkommen skal dere være!