Årets Gladmatløyper

Bli med våre favoritt-foodies på tur

Nå får du en unik sjanse til å oppleve byens kjekkeste og kuleste foodies – Mari Hult og Olav Larsen! Årets Gladmatløyper blir deres beste mattips langs byens unike matgate – Pedersgata.

Velkommen til en kjekk, morsom, lærerik og ikke minst smakfull tur.

I samarbeid med Stavanger sitt 900 årsjubileum Stavanger 2025, velger vi oss Pedersgata fordi vi ønsker å vise utviklingen som har skjedd i området, med for eksempel etablering av Michelinstjerne-restauranter i godt naboskap med spennende gatemat. Mari og Olav er perfekte guider gjennom restaurantopplevelser som ligger på rekke og rad.

Mari Hult er en vegansk matformidler fra Stavanger, og vi i Gladmat er så heldige at vi har fått jobbet med henne i flere år. I 14 (!) år har hun drevet som matinfluenser, hun har gitt ut tre besteselgende kokebøker og holder matkurs over hele landet. Det aller kjekkeste hun vet er å spise, og hun deler jevnlig opplevelser fra restaurantbesøk med sine 40 000 følgere på Instagram.

Under Gladmat har hun satt sammen en løype med hennes favorittsteder i Pedersgata. Noen kan du kanskje klare å gjette deg til, men her blir det også overraskelser. Bli med og opplev hvor bra retter fra planteriket smaker i matbyen Stavanger!

Olav Larsen er en av Gladmat sine beste venner. Han er også gründer på dagtid, musiker på kveldstid og matelsker hele døgnet. Det er få som er like lidenskapelig opptatt av gode matopplevelser. Følger du han på sosiale medier, får du innblikk i alle restaurantbesøkene, både lokalt, nasjonalt og internasjonalt.

Han gleder seg til å guide sultne foodies rundt i Pedersgata, for der finnes noen av de beste restaurantene i Matbyen Stavanger. Gled dere til gode Gladmatretter med Olav i front, og er vi riktig heldige, får vi en av Olavs vakre sanger med på turen.

Opplegget for turen
Det legges opp til at to turer hver dag og med fem restaurantbesøk på veien. Mari har sin favorittløype og Olav har sin. Gladmatløypa varer i omtrent 2,5 timer, og koster 800,- pr person. Det er plass til 20 personer på hver tur. Prisen inkluderer fem Gladmatretter, drikke kjøpes i tillegg.

Tidspunkt for turen
Onsdag kl. 15 og 18
Torsdag kl. 15 og 18
Fredag kl. 14 og 17
Lørdag kl. 14 og 17

Praktisk info
Eventuelle matallergier må sendes til post@gladmat.no etter at billetten er bestilt. Oppgi hvilken dag og klokkeslett du har bestilt.

Billettsalg
Lenke til billettsalg finner du på programsiden.

Gladmat 2024:

Billetter til Kjøkkenfesten i salg nå

Runa Kvendseth

Gladmat 2024:

Stjernekokker på Gladmatfestivalen

Gladmat 2024:

Programmet til Gladmat er klart