Velkommen til Norges største matfestival!

Velkommen til Norges største matfestival!

Gladmat året rundt

Dette jobber vi med når vi ikke arrangerer festival

Planlegging og gjennomføring av Gladmatfestivalen er vårt hovedanliggende, men Gladmat er også involvert i flere andre matrelaterte prosjekter året rundt.

Vi samarbeider med blant annet Rogaland Fylkeskommune og Stavanger kommune, for eksempel i prosessen med å styrke Rogaland som matregion. Et av de kjekke prosjektene vi får jobbe med, er speed-date mellom produsent og kokk. Konseptet er å sette sammen dyktige lokalmatprodusenter som viser frem produktene sine til interesserte kjøkken- og restaurantsjefer. Tiltaket gir produsenter mulighet til å presentere seg direkte til målgruppen på en effektiv og hyggelig måte, og det gir restaurantene en god oversikt over hva som rører seg i regionen. Speed-date skjer fire ganger årlig, og hvis du har tips om gode produsenter som bør inkluderes, er det bare å gi beskjed til oss på post@gladmat.no.

Vi er i tillegg medarrangør av inspirasjonsdager for kokk- og servitørlærlinger, i samarbeid med Opplæringskontoret for restaurant og matfag.

Som prosjektorganisasjon har vi anledning til å både arrangere og samarbeide om aktiviteter som gagner matnæringen, og vi er takknemlige for tilliten vi får hos gode samarbeidspartnere.