Gladmat året rundt

Dette jobber vi med når vi ikke arrangerer festival

Planlegging og gjennomføring av Gladmatfestivalen er vårt hovedanliggende, men Gladmat er også involvert i flere andre matrelaterte prosjekter året rundt.

Vi samarbeider med blant annet Rogaland Fylkeskommune og Stavanger kommune, for eksempel i prosessen med å styrke Rogaland som matregion. Et av de kjekke prosjektene vi får jobbe med, er speed-date mellom produsent og kokk. Konseptet er å sette sammen dyktige lokalmatprodusenter som viser frem produktene sine til interesserte kjøkken- og restaurantsjefer. Tiltaket gir produsenter mulighet til å presentere seg direkte til målgruppen på en effektiv og hyggelig måte, og det gir restaurantene en god oversikt over hva som rører seg i regionen. Speed-date skjer fire ganger årlig, og hvis du har tips om gode produsenter som bør inkluderes, er det bare å gi beskjed til oss på post@gladmat.no.

Vi er i tillegg medarrangør av inspirasjonsdager for kokk- og servitørlærlinger, i samarbeid med Opplæringskontoret for restaurant og matfag.

Som prosjektorganisasjon har vi anledning til å både arrangere og samarbeide om aktiviteter som gagner matnæringen, og vi er takknemlige for tilliten vi får hos gode samarbeidspartnere.