Gladmatjuryen

Disse skal smake alt på Gladmat

Det er en tøff jobb – men noen må gjøre den! Denne gjengen smaker seg gjennom festivalen, og deler ut gjeve priser på lørdag.

På Gladmatfestivalens siste dag er det tradisjon for å kåre vinnere av både stipender, priser og kokkekonkurranser. Vinnerne av de fleste prisene blir kåret av Gladmatjuryen.

Årets prisutdeling ledes av Veronica Simoné Fjeld, og arrangeres i Kokepunktet lørdag kl. 14.00. Arrangementet er gratis og krever ikke påmelding, her er det bare å møte opp.

Årets jury

Maggi Gausel
Nettside: dalheimgaard.no
Instagram: godtnokmaggi
Dette er mitt første år i juryen, selv om jeg har vært med mange år som festivalgjest. Det jeg gleder meg mest til er å smake på lokale retter, samt å få treffe mye matfolk.
Elin Rusnes Kvingedal
Nettside: http://www.kjoekkenmagi.no/
Insta: kjokkenmagi
Dette er min sjette gang i gladmatjuryen! Jeg gleder meg til igjen å kjenne på det yrende folkelivet, hele stemningen ved Gladmat. Spise masse god mat med kjekke folk og oppleve mange nye og spennende smaker. Vi har og med rekordmange fantastiske lokalmatprodusenter i år, det er spennende å følge med på.
Kristian Ebbesen Fjelde
Nettside: https://sviddaa.com/
Instagram: sviddaa
Jeg ser virkelig fram til å være med i gladmatjuryen for tredje gang. Matbyen Stavanger utvikler seg kontinuerlig og mangfoldet fortjener all oppmerksomhet. Jeg gleder meg til å feire flotte dager med mat fra regionen i fokus!
Gulmira Ahmedova
Instagram: spoonavocadosalt 
Dette er min første gang på Gladmat. Jeg gleder meg til å prøve og se lidenskapelige matelskere som brenner for jobben sin!
Olav Birkeland (leder)
Instagram: hobbykokken
Dette er mitt niende år på rad i juryen, men jeg har vært med på samtlige festivaler siden det andre året den ble arrangert. I år gleder jeg meg aller mest over temaet, som er feiring. Det er ikke bare en feiring for oss alle som kan gå på Gladmat som normalt i år, men jeg håper at det kan være en feiring for en hel bransje som har hatt det veldig tøft de siste årene pga. korona. Juryen har allerede vært ute hos mange av utstillerne og det er tydelig at de har tatt til seg at i år skal de feires.

Mal kalenderhendelser

Sirkulær festival

Nå er Gladmat Miljøfyrtårn-sertifisert