Program

Kjøkkenteater med Karl Erik Pallesen og Andrè Simonnes Misund

Dato: fredag 28. juni
Klokken: 15:00
Sted: Kokepunktet (parkeringsplassen bak Skur 6)
Pris: gratis, ingen påmelding nødvendig

På Gladmats kjøkkenteater får du oppleve kokker som jobber med de aller beste råvarene. Du lærer deres beste tips og triks, og hver dag lages det totalt 50 smaksprøver til publikum.

Denne fredagen får du møte den engasjerte og erfarne mannen som står bak etableringen og utviklingen av blant annet Fisketorget, Karl Erik Pallesen. Han har med seg dyktige Andrè Simonnes Misund fra Lerøy.

Kjøkkenteateret ledes av Kjartan Skjelde og Sigurd Sollien, som passer på at du blir godt kjent med kokkene på scenekjøkkenet. 

Kjøp eventuell drikke i baren, ta plass ved et av langbordene, len deg tilbake og bli inspirert!