Program

Bli med på Gladmattur til Nyyyt

Dato: fredag 28. juni
Klokken: 17.00
Sted: Nyyyt i Bjerkreim
Pris: kr 2500, inkludert busstransport fra og til Stavanger sentrum

Bli med på en uforglemmelig matopplevelse under Gladmat!

Det arrangeres fire eksklusive kvelder med gjestekokker fra 26. til 29. juni, hvor du får muligheten til å smake på fantastiske flerretters menyer.

Fredag og lørdag får dere møte Aron Espeland, kjent for sin imponerende konkurransehistorie med fem gull, to sølv og to bronse. Espeland, medlem av Det Norske Kokkelandslaget, tar deg med på en reise gjennom Rogalands smaker med en unik flerretters kjøttmeny, inkludert eksklusive stykningsdeler og innslag av Wagyu. Fokuset er på mat fra grillen!

Vår sommelier Jonathan Lundgren er fra JRL Wine Consulting. Han har jobbet som restaurantsjef for Tango Restaurant, og siden som driftssjef for Tango og Fish & Cow. Jonathan er en ekstremt dyktig vinkjenner med enorm kompetanse og alltid med gode vinfortellinger på lur. Han er utdannet vinkelner for NSU Bergen fra 2015, og startet utdannelsen som Master Sommelier i 2021.