Program

Bli med på Gladmattur til Nyyyt

Dato: torsdag 27. juni
Klokken: 17.00
Sted: Nyyyt i Bjerkreim
Pris: kr 2500, inkludert busstransport fra og til Stavanger sentrum

Bli med på en uforglemmelig matopplevelse under Gladmat!

Det arrangeres fire eksklusive kvelder med gjestekokker fra 26. til 29. juni, hvor du får muligheten til å smake på fantastiske flerretters menyer.

Onsdag og torsdag møter du kjøkkensjefene Jan Frode Berntsen og Niklas Johnsen fra Hotel Bristol i Oslo. Disse grill- og kjøtt entusiastene vil servere signaturretter av høyeste kvalitet med lokal mat. En av rettene du kan glede deg til er grillet oksetartar med steinsopp og fermentert eple!

Vår sommelier Jonathan Lundgren er fra JRL Wine Consulting. Han har jobbet som restaurantsjef for Tango Restaurant, og siden som driftssjef for Tango og Fish & Cow. Jonathan er en ekstremt dyktig vinkjenner med enorm kompetanse og alltid med gode vinfortellinger på lur. Han er utdannet vinkelner for NSU Bergen fra 2015, og startet utdannelsen som Master Sommelier i 2021.