Episode 1: Champagneskolen
I denne episoden lærer vi mer om champagne. Jarle Madsen, Stian Robberstad og champagne-ekspert Frank Sanden også kjent som Mr Dosage tar et dypdykk i alle boblers mor i anledning champagneskolen som går under Gladmatfestivalen.
Spotify – Soundcloud – Apple Podcasts
Episode 4: Hanne N. Berentzen og Tom Helge Sørensen
En prat med ekteparet Hanne og Tom Helge om historien bak Ostehuset og hvordan det er å drive business sammen.
Spotify – Soundcloud – Apple Podcasts
Episode 5: Roger Asakil Joya/ Sabi Omakase
Roger Asakil Joya forteller om reisen fra Fillipinene til Norge og til Michelin stjernen i Pedersgata i Stavanger.
Spotify – Soundcloud – Apple Podcasts
Episode 6: Bellies/ Øystein Lunde Ohna
Vi er på besøk hos den plantebaserte restauranten Bellies i enden av Pedersgata og pratet med en av innehaverne Øystein Lunde Ohna.