Gladmattur

Bli med på tureventyr på Gramstad

Sammen med Stavanger Turistforening inviterer vi til turer, yoga, matkurs, Gladmatrett og fine dager under Gladmatfestivalen 2021.

Gladmatretten

Gladmatretten på Gramstad er i år komponert av den sjarmerende familien Mir, kjent fra Familiekokkene på NRK. Retten får du servert i forbindelse med flere av arrangementene, eller du kan stikke innom Frilufslåven på Gramstad for å smake den under hele festivalen.

Toppturer

Det blir ulike turer hver dag, og gode muligheter for fabelaktig utsikt.

Lær å lage en 3-retters Gladmat-meny på bål

Trenger du inspirasjon til god turmat som både er enkel å lage og som smaker fortreffelig? Hilde Grøtte, turkokebokforfatter og turleder i Stavanger Turistforening, inviterer til Gladmat-kurs hvor hun lærer deg sine beste tips og triks for lage god mat tilberedt på bål. I tillegg til ny lærdom, får du selvfølgelig nyte maten du har laget etterpå. Dette kurset blir garantert populært! Meld deg på her. 

Morgentur med yoga og Gladmat-lunsj

Opplev en unik morgen på tur med yoga den første julidagen! Morgenen starter med en lett tur i terrenger rundt Gramstad før det blir yoga og enkle avspenningsøvelser. Turen og yogaøvelsene ledes av Annbjørg Salte som er utdannet yogainstruktør og i tillegg har lang erfaring som turleder i Turistforeningen. Det kreves ingen forhåndskunnskaper for å delta. Turen avsluttes ved Friluftslåven hvor det blir servering av Gramstadtunets Gladmat-rett. Meld deg på her. 

Tilrettelagt tur

I tillegg til alle spennende turer og kurs over så arrangerer DNT Tilrettelagt et lavterskel turtilbud i herlig selskap på kjente stier i Gramstadområdet. Dette er turen for deg som av en eller annen grunn liker å gå litt saktere enn de fleste. Vi tar oss god tid, bruker de hjelpemidlene vi behøver og nyter turen sammen. Turen er perfekt for personer med funksjonsnedsettelse, men ikke rullestolvennlig. Det vil også bli lagt opp til en kaffestopp underveis. Turen rundes av med Gladmatretten ved Friluftslåven. Meld deg på her. 

Åpningstider for Friluftskafeen på Gramstad under Gladmatuken:

Onsdag: kl. 11 – 16
Torsdag: kl. 11 – 16
Fredag: kl. 11 – 20
Lørdag: kl. 11 – 16
Søndag: kl. 11 – 16