Gladmattinget

Møtepunktet før åpningen av Gladmat

Gladmattinget arrangeres for andre gang i Kokepunktet onsdag 26. juni fra 10-1130. Der diskuteres et viktig tema og alle er hjertelig velkommen.

Bli med på Gladmattinget som skal diskutere måltidsturisme med spørsmålet

«Vi dyrker kokkeverdensmestre og fôrer frem verdens beste dyr, men hva serverer vi turistene?».

Her møter du politikere, kokker og reiselivet.

For å diskutere denne problemstillingen, har vi fått med oss et et dyktig panel bestående av Arne Sørvig (Stiftelsen Norsk Gastronomi). Nils Flatmark (62° Nord Hotels & Adventures), Øistein Nilsen (Hurtigruta), Bente Bratland Holm (DSD Explore), Runa Kvendseth (Fisketorget), Sven Erik Renaa (Renaa Restauranter) og Margret Hagerup (stortingspolitiker for Høyre) og landbruks- og matminister Geir Pollestad. Det blir både innlegg og gode diskusjoner, med åpning for spørsmål fra publikum.

Arne Hjeltnes er ordstyrer, og vi har som mål å legge til rette for at måltidsturisme settes på agendaen.

Dato: onsdag 26. juni
Klokken: 10.00 – 11.30, kom gjerne 945, så får du tid til å ta en kaffe
Sted: Kokepunktet (parkeringsplassen bak Skur 6)
Pris: gratis, ingen påmelding nødvendig

 

Kjøkkenteater Roger Joya, Gladmat 2023

Gladmat 2024:

Dette skjer i Kokepunktet

Gladmat 2024:

Gladmatopplevelser på restaurant

Gladmat 2024:

Programmet til årets Gladmatfestival