Området holder åpent fra 12.00 – 22.00 onsdag til lørdag. Du kjøper bonger som brukes på smaksglass, slik at du kan teste mange forskjellige produkt.
I Eple & Humle er det godt med sitteplasser og fine grønne områder å henge i. Når du blir sulten, finner du Yips i området. I tillegg har Fatland gode pølser og skinker som selges på Jærfjøla. Du kan også ta med mat fra standene i nærheten med inn i området.
Hver dag går det mesterklasse, levert av de flinke folka bak produktene. Det koster kr. 200 og betales på stedet. Prisen inkluderer tre smaker av nye produkt og historiefortelling levert av de som kan mest om produktene. Det er plass til 20 personer på hver mesterklasse, så møt opp i tide.
Onsdag
Apal Sideri (17.00-17.45)
Rygr (18.00-18.45)
Torsdag
7 Fjell (17.00-17.45)
Kvestad Sideri (18.00-18.45)
Fredag
Mjøderiet (17.00-17.45)
Sandalen Gård (18.00-18.45)
Lørdag
Berentsen Brygghus (14.00-14.45)
OmCider (15.00-15.45)
Se programmet for flere detaljer.