Kjøp billett

Program

Fish & Cow x Lerøy

Dato: Fredag 27. juni
Klokken: 18.00
Sted: Fish & Cow

Denne dagen lager gjestekokker Hedda Leversen Larsen og Frida Haver, sammen med gjengen fra Fish & Cow og Tango, en sjømatinspirert satt meny full av smaker og overraskelser.

Første rett
Blinins og vafler. Blinis med rømme og løk, vafler med oolong te og rømme.

Andre rett
Tango Gladmat-rett anno 2023. østers, agurk, yuzu, strandarve og flytende nitrogen.

Tredje rett
Årets Gladmat-rett. Ørret, løk og ikura, ponzu.

Fjerde rett
Dry-aged kingfish, plomme, sopp og olje på purre/solbær.

Femte rett
Sterling-kveite, nykål, potet, smørsaus.

Sjette rett
Caviardessert. Tonka-is, ingefær, kaffirlime, mango-nitro, mango-gel.

Bli med å opplev vår 6-retters denne dagen, sammen med Lerøy.