Ny Gladmatpartner

Stavanger Aftenblad går inn som hovedsamarbeidspartner

– Vi gleder oss veldig til å finne på kjekke ting med besøkende og abonnenter, sier Marie Tønnessen, merkevareansvarlig i Stavanger Aftenblad.

Da er vår siste hovedsamarbeidspartner på plass for 2021, og det er ingen ringere enn Stavanger Aftenblad! Regionens største avis har i flere år gjennom Gladmats historie vært med som partner, og har hjulpet oss både med å nå fram til leserne sine, og å lage god stemning med telt under festivalen. Og nå er de altså klare for mer Gladmat.

– Det er veldig stas å være tilbake som hovedsamarbeidspartner til Gladmat, sier Marie Tønnessen, merkevareansvarlig i Stavanger Aftenblad.

– Matfestivalen er allerede en viktig del av den redaksjonelle satsingen til Aftenbladet og derfor er det ekstra gøy å kunne gå inn som offisiell partner. Vi gleder oss veldig til å finne på kjekke ting med besøkende og abonnenter!

Skal nå flere målgrupper med annonseringen

I Gladmat er det god stemning. Festivalsjef Maren Skjelde er spesielt begeistret for at Aftenbladet når lesere både digitalt og gjennom papiravisen, slik at alle målgruppene til Gladmat ivaretas.

– Det er helt fantastisk at vi nå får spredd informasjon om Gladmatfestivalen på den absolutt beste måten gjennom Stavanger Aftenblad sine kanaler. I tillegg tror vi også at samarbeidet vil bidra til å sette ekstra godt lys på matbyen Stavanger og Matregion Rogaland gjennom hele året.

Er din bedrift interessert i å være Gladmatpartner? Les mer her.