Koronavirus

Slik jobber vi med smittevern

På grunn av økende smitte, er det litt strengere koronatiltak i Stavanger enn i resten av landet. Dette berører allikevel ikke innholdet på Gladmat. På denne siden finner du en oversikt over hvordan vi jobber med å lage en trygg festival, og hvordan du kan hjelpe oss med det.

Under hele planleggingen av Gladmat har vi jobbet tett med Stavanger kommune, og vi følger alle råd og retningslinjer de har gitt.

Forhåndsbestilling og registrering

Våre planer lar seg gjennomføre i henhold til gjeldende regler, og vi er glade for at vi har vært realistiske og nøkterne i planleggingen, spesielt med tanke på hvor mange som slipper inn i konseptområdene.

Både i Malt & Humle og i Bakgården er det satt opp tre tidsluker, og det kan være 200 personer inne i hver tidsluke. Områdene er store og inngjerda, og det er sitteplasser for alle med mulig til å holde meteren. For å komme inn, må du registrere deg i forkant. Det kan du gjøre via denne lenken. Vi får inn et solid antall vakter fra PSS for å passe på at både innslippet og aktivitetene inne på området går trygt for seg, som publikum er det viktig at du lytter til oppfordringer fra disse og eventuelt annet personell. Husk at du må delta på den tiden du har registrert deg på. Ikke kom altfor tidlig, og ikke altfor sent.

De andre aktivitetene som skjer under Gladmat, krever forhåndsregistrering, og de er for et begrenset antall deltagere. Vi anbefaler at du orienterer deg på programsiden vår, og bestiller der du ønsker å være med.

Her er det ett unntak: hvis du vil handle lokalmat på Gladmattorget, trenger du ikke registrere deg. Det er et midlertidig marked, og drives med samme regler som for eksempel en butikk. Vi har vakter på Gladmattorget, som skal være med å påse at det ikke hoper seg opp for mye mennesker.

Viktig å huske på

Vi følger gjeldende retningslinjer for smittevern og ber deg gjøre det samme, slik at festivalen er trygg for alle.

Disse punktene er ekstra viktige:

Hvis du er i karantene, kan du ikke delta på Gladmat, selv om arrangementet er utendørs.

Hvis du har reservert plass i et konseptområde, og blir syk, kan du sende en epost til post@gladmat.no, så fikser vi kansellering av billett.

Hold deg hjemme hvis du har symptomer eller sykdomsfølelse.

Husk kravet om minst en meter avstand.

Sammen skal vi få gjennomført en trygg og fin festival.