Regionen vår kan virkelig være stolte av utviklingen eplebøndene har stått for. I løpet av bare noen få år er det etablert flere sideri, som alle produserer nydelig drikke.
Flere av produsentene har i tillegg bygget fantastiske anlegg og butikker, og vi vil virkelig anbefale at publikum får kunnskap om, og kjennskap til, den delen av norsk drikkekultur.
Under Kortreist vil Apal Sideri åpne Apal Stova for servering, OmCider tilbyr smaking av sider og alkoholfri drikke i tillegg til at det vil være noe ekstra å bite i. Eiane Gard selger mange forskjellige sorter, og i den koselige krambua til Buhagen finner du eplesider, eplemost, fersk frukt, kalvekjøtt, kjøtt og spekemat av villsau samt villsauskinn. De frister også med ferske bakervarer.
Gled dere til fantastiske smaker og kjekke møter.
Runde II tar fem timer i kjøring (inkludert ferje) fra Stavanger sentrum og tilbake. Alle siderprodusentenne har åpent til klokka 18 (men åpner til litt forskjellige tider – sjekk programmet for detaljer).
Finn Apal Sideri på Google Maps
Finn OmCider på Google Maps
Finn Eiane Gard på Google Maps
Finn Buhagen på Google Maps