Småbåter i Vågen:

Velkommen til åpen gjestehavn under Gladmat

Sammen med Stavangerregionen Havn IKS er vi glade for å kunne ønske velkommen til åpen gjestehavn for småbåter hver dag fra 11:00 – 19:00 under festivalen.

Gladmat betyr yrende folkeliv i Vågen, og da er det gledelig også å gi plass til båtfolk og småbåter (maks. 30 fot) i samme område. To båter i bredden er tillatt og de første tre timene koster det ingenting å legge til.

Vi samarbeider med Røde kors, Avarn Security og Viking redningstjeneste for å ivareta sikkerhet. En vaktbåt fra Viking trafikkerer området under hele åpningstiden.

Viktig informasjon til deg som skal benytte gjestehavnen

Alle båtgjester må registrere seg med navn og telefonnummer i GoMarina-systemet (havnens betalingssystem). Det er gratis de tre første timene, øvrige priser finner du her.

Alle båter må være ute av gjestehavnen innen klokken 19:00. Båter som ikke er ute av gjestehavnen innen kl 19.00 vil bli fraktet til Natvigs Minde for eiers regning og risiko.

Har du spørsmål?

Representanter fra Stavangerregionen Havn og/eller Gladmat vil være til stede i gjestehavnen i åpningstiden. Ordensreglene til Stavangerregionen Havn finner du her.

fjelltur under Gladmat

Stor oversikt:

Slik kommer du deg til Gladmat

Gladmatfestivalen 2019

Årets utstillere:

Disse møter du på festivalen

Over 100 arrangementer:

Her er årets Gladmatprogram