Gladmat i nyhetene
På denne siden finner du nyhetsartikler om Gladmatfestivalen og om aktivitetene våre året rundt. Bruk filtreringen for å lete blant tema og årstall.
Regn tre av fire dager, men omsetningsrekord for flere. Dette sier fem av Gladmat-utstillerne om den 25. utgaven av Norges største matfestival.
Les artikkelen i Stavanger AftenbladRogalendingene spiste as matjes they could under Gladmat festivalen forrige uke
Les artikkelen i Norges SildesalgslagFire dager med Gladmat er historie – den første fullskala festivalen på tre år. I en pressemelding søndag sier daglig leder Maren Skjelde seg fornøyd med mye – og ser noen ting som må bli bedre.
Les artikkelen i Rogalands AvisMed tilhengerne lastet med reinsdyrkjøtt, hollandsk ost og leskende eplemost kommer lokalprodusenter langveisfra for Gladmaten. – Det er et flott utstillingsvindu for oss.
Les artikkelen i Stavanger AftenbladPå Gladmatfestivalens siste dag er det tradisjon for å kåre og hedre vinnere av stipender, priser og kokkekonkurranser.
Les artikkelen i Rogalands AvisRestaurant K2, Siddis Gelato, Casa Salitas og Bellies. Vi er stolte over å ha de fantastiske aktørene i Pedersgata/Støperigaten. Det ligger mange timer bak arbeidet de gjør – dette var fortjent!
Les artikkelen på PedersgataKaffegrut som brukes til soppdyrking, flere sorteringsstasjoner og kokkekunst med restemat. Slik vil Gladmat-festivalen sørge for mindre matsvinn.
Les artikkelen på NRKDe siste nettene har byens nebbete venner kost seg med gårsdagens Gladmat-rester.
Les artikkelen i Stavanger AftenbladMatfestivalen har gjennom sine 24 år rukket å få med seg noen gamle travere blant utstillerne. Samtidig er noen med for aller første gang i år. Møt tre av dem her.
Les artikkelen i Stavanger AftenbladUnder Gladmat-festivalen i Stavanger forrige uke inviterte Grønn by til seminar om bærekraftig matturisme sammen med Gladmat, Klimapartnere Rogaland, Nordisk ministerråd og Zealand – Sjællands Erhvervsakademi
Les artikkelen i Grønn by