Nå er de første restaurantene klare for Food & Fun 2026, og flere kommer i neste slipp.
Brasserie Pigalle
Brasserie Pigalle byr på gode råvarer fra grillen, har et stort allsidig vinkart og holder til på ærverdige Hotel Victoria midt i Stavanger Sentrum. Med sine 107 sitteplasser inkludert eget chambre séparée, er det duket for en god matopplevelse i lokaler fra 1900.
Fisketorget
I Vågen har det blitt solgt fersk sjømat i over 150 år. Historien handler om mer enn bare sjømattradisjon – men også om stolthet, hardt arbeid og lidenskap. Det er nettopp denne historien som lever videre på Fisketorget. Vegg i vegg med det eksklusive fiskeutsalget, serverer den koselige restauranten nydelige sjømatretter, i en behagelig atmosfære.
Ostehuset
Ostehuset er en institusjon i Stavanger. Den første filialen åpnet i 1999 og ble en suksess med det første. Det er et velkjent og godt besøkt lunsjsted. I tillegg har det dyktige kjøkkenet laget spennende og smakfulle middagsarrangement i en årrekke, blant annet under Gladmat. Ostehuset har som visjon å dele og forandre verden gjennom matopplevelser som snakker til mage, hode og hjerte. Ostehuset er opptatt av lokale produkter, og har daglig leveranse fra nabolagets skatter.
Seid
Seid har nydelig utsikt over Stavanger, høyt under taket og med grillen som midtpunkt i restauranten. Topp kvalitet råvarer basert på sesong på tallerken og i glass, og med en folkelig og avslappet atmosfære.
Spiseriet
Spiseriet er en restaurant idyllisk plassert i Stavanger Konserthus med utsikt utover fjorden. Den sesongbaserte menyen setter søkelys på lokale råvarer i smårettsformat. Som gjest kan du enten la kokkene guide deg igjennom en helaftens meny, eller du kan selv velge ut dine favoritter. Den gode drikkemenyen gjør at alt ligger til rette for de gode opplevelsene og minnene.