Kjøp billett

Billetter

Kjøp billetter til Gladmatfestivalen

Klar for å spise, lære og kose deg i godt selskap?

Her finner du billetter til Kjøkkenfesten, med ny kokk og nytt tema hver kveld, og til Næringslivslunsjen på fredag, der mat og nettverk går hånd i hånd. To smaksrike høydepunkt under Gladmatfestivalen, med begrenset antall plasser. Så ikke vent for lenge!

Kjøkkenfesten

Møt kokker og produsenter, smak på noe godt, og kos deg med underholdning i kjekt selskap. Kjøkkenfesten ledes av Hans Petter Jørgensen, og han vil sørge for at du blir kjent med både kokkene og maten vi skal smake på. Hver kveld sørger vår huskokk Eline Sofie Sunde for at alt går smidig for seg bak scenen. På Kjøkkenfesten skal vi få gode smaker på tallerkenen, lære litt og ha det gøy.

Kjøkkenfesten onsdag 25. juni 2025
Temaet for kvelden er grønnsaker, og på kjøkkenet står Nicolai Lundsgaard, kjøkkensjef ved Det Kongelige Hoff og medlem av det norske grill-landslaget. I løpet av to timer får du se han lage mat, lære litt underveis og smake på det som lages.
Kjøp billett til onsdag

Kjøkkenfesten torsdag 26. juni 2025
Temaet for kvelden er kjøtt, og på kjøkkenet står Live Krangnes Edvardsen, som blant annet har vært kjøkkensjef på Credo i Trondheim og dommer på Masterchef Unge Talenter. I løpet av to timer får du se henne lage mat, lære litt underveis og smake på det som lages.
Kjøp billett til torsdag

Kjøkkenfesten fredag 27. juni 2025
Temaet for kvelden er lokalmat, og på kjøkkenet står Sven Erik Renaa – den første og eneste norske kokken med tre Michelin-stjerner. Han driver restauranten Re-Naa i Stavanger. I løpet av to timer får du se han lage mat, lære litt underveis og smake på det som lages.
Kjøp billett til fredag

Kjøkkenfesten lørdag 28. juni 2025
Temaet for kvelden er sjømat, og på kjøkkenet finner du Ørjan Johannessen, vinner av Bocuse d’Or 2015 og driver av restauranten Mirabelle på Austevoll. I løpet av to timer får du se han lage mat, lære litt underveis og smake på det som lages.
Kjøp billett til lørdag

Næringslivslunsjen

Bli med på den superhyggelige Næringslivslunsjen på Brasserie Pigalle! Ta med kollegaer, kunder og samarbeidspartnere til en perfekt avslutning på uka. Du vil møte mange av Gladmat sine gode partnere, nyte en fantastisk tre-retters meny, og oppleve topp underholdning med Heine Totland og Karianne Kjærnes. Dere kan forvente en lunsj fylt med herlig stemning, fantastiske toner og mye energi!

Prisen inkluderer 3-retters meny, aperitiff og underholdning. Restauranten tilbyr en egen drikkepakke til kr. 795,- som kan kjøpes på stedet, eller du kan velge selv hva du ønsker å drikke til menyen.

Kjøp billett til Næringslivslunsjen.