Møt kokker og produsenter, smak på noe godt, og kos deg med underholdning i kjekt selskap. Kjøkkenfesten ledes av Hans Petter Jørgensen, og han vil sørge for at du blir kjent med både kokkene og maten vi skal smake på. Hver kveld sørger vår huskokk Eline Sofie Sunde for at alt går smidig for seg bak scenen. På Kjøkkenfesten skal vi få gode smaker på tallerkenen, lære litt og ha det gøy.
Kjøkkenfesten onsdag 25. juni 2025
Temaet for kvelden er grønnsaker, og på kjøkkenet står Nicolai Lundsgaard, kjøkkensjef ved Det Kongelige Hoff og medlem av det norske grill-landslaget. I løpet av to timer får du se han lage mat, lære litt underveis og smake på det som lages.
Kjøp billett til onsdag
Kjøkkenfesten torsdag 26. juni 2025
Temaet for kvelden er kjøtt, og på kjøkkenet står Live Krangnes Edvardsen, som blant annet har vært kjøkkensjef på Credo i Trondheim og dommer på Masterchef Unge Talenter. I løpet av to timer får du se henne lage mat, lære litt underveis og smake på det som lages.
Kjøp billett til torsdag
Kjøkkenfesten fredag 27. juni 2025
Temaet for kvelden er lokalmat, og på kjøkkenet står Sven Erik Renaa – den første og eneste norske kokken med tre Michelin-stjerner. Han driver restauranten Re-Naa i Stavanger. I løpet av to timer får du se han lage mat, lære litt underveis og smake på det som lages.
Kjøp billett til fredag
Kjøkkenfesten lørdag 28. juni 2025
Temaet for kvelden er sjømat, og på kjøkkenet finner du Ørjan Johannessen, vinner av Bocuse d’Or 2015 og driver av restauranten Mirabelle på Austevoll. I løpet av to timer får du se han lage mat, lære litt underveis og smake på det som lages.
Kjøp billett til lørdag