Kjøp billett

Program

Hva har du lyst å bli med på?

Bli med på Gladmatfestivalen i Stavanger, fra 25. – 28. juni. I tillegg til alle de flotte utstillerne som tilbyr lokalmat og digg street-food, er det et stort og variert program. Det er Gladmat for barn, det er restaurant-arrangement, det er Gladmatløyper og det er aktiviteter i Kokepunktet. Gladmat sine utstillere har åpningstid fra kl. 12.00 – 21.00 (lørdag fra kl. 11), mens noen har åpent til kl. 24.00. Barnas Gladmat åpner kl. 11.00. Se hele programmet nedenfor.

Arrangement

Dag

Passer for

25. juni 2025 - kl 18.00

Kjøkkenfesten med Nicolai Lundsgaard

Aktør: Gladmat (Kokepunktet)

Område: Kokepunktet Stavanger sentrum

Møt kokker og produsenter, smak på noe godt, og kos deg med underholdning i kjekt selskap. Velkommen til Kjøkkenfesten!

Denne onsdagen handler det om alle de gode grønnsakene som spirer og gror rundt oss. På kjøkkenet står kokk Nicolai Lundsgaard, som er kjøkkensjef ved Det Kongelige Hoff og på det norske grill-landslaget, og lager mat. Vi skal få gode smaker på tallerkenen, lære litt og ha det gøy.

Kjøkkenfesten ledes av Hans Petter Jørgensen, og han vil sørge for at du blir kjent med både kokkene og maten vi skal smake på. Hver kveld sørger vår huskokk Eline Sofie Sunde for at alt går smidig for seg bak scenen.

Kjøp billett her

26. juni 2025 - kl 18.00

Kjøkkenfesten med Live Edvardsen

Aktør: Gladmat (Kokepunktet)

Område: Kokepunktet Stavanger sentrum

Møt kokker og produsenter, smak på noe godt, og kos deg med underholdning i kjekt selskap. Velkommen til Kjøkkenfesten!

Denne torsdagen handler det om kjøtt. På kjøkkenet står kokk Live Krangnes Edvardsen, som blant annet har jobbet som kjøkkensjef på Credo i Trondheim og vært dommer på Masterchef Unge Talenter, for å nevne noe. Vi skal få gode smaker på tallerkenen, lære litt og ha det gøy.

Kjøkkenfesten ledes av Hans Petter Jørgensen, og han vil sørge for at du blir kjent med både kokkene og maten vi skal smake på. Hver kveld sørger vår huskokk Eline Sofie Sunde for at alt går smidig for seg bak scenen.

Kjøp billett her

27. juni 2025 - kl 18.00

Kjøkkenfesten med Sven Erik Renaa

Aktør: Gladmat (Kokepunktet)

Område: Kokepunktet Stavanger sentrum

Møt kokker og produsenter, smak på noe godt, og kos deg med underholdning i kjekt selskap. Velkommen til Kjøkkenfesten!

Denne fredagen handler det om lokalmat – og hvem gir vi ansvaret for å foredle våre lokale skatter? Jo, på kjøkkenet denne kvelden står den prisbelønte kokken Sven Erik Renaa, fra restauranten Re-Naa – den eneste norske kokken som har fått tre stjerner i den eksklusive Michelin-guiden. Vi skal få gode smaker på tallerkenen, lære litt og ha det gøy.

Kjøkkenfesten ledes av Hans Petter Jørgensen, og han vil sørge for at du blir kjent med både kokkene og maten vi skal smake på. Hver kveld sørger vår huskokk Eline Sofie Sunde for at alt går smidig for seg bak scenen.

Kjøp billett her