Kortreist-rute 2024

Kortreist

Velkommen til den grønne landsbyen Randaberg

Randaberg er basen for flere store produsenter av frukt og grønnsaker. Noen av dem har etablert fine gårdsutsalg, og Kortreist er en perfekt anledning til å gjøre seg kjent med dem.

Sletta Gårdsutsalg

Slettå gårdsutsalg er et selvbetjent gårdsutsalg som holder til på Randabergveien. De tilbyr egenproduserte grønnsaker som varierer ut i fra sesongen vi befinner oss i. De selger også andre kortreiste produkter som honning, saft, syltetøy, egg, juice, ost og krydder. Gårdsutsalget er åpent fra kl. 07-23, hver dag – hele året.

Gårdsutsalget har også et planteutsalg fra midten av april til juli. Der tilbys det ulike drivhus-, kål-, urte- og salatplanter.

På høsten selges det et bredt utvalg av gresskar i flere farger og fasonger. Dette inkluderer mat-, halloween- og pyntegresskar.

Under Kortreist vil de tilby smaksprøver på diverse utvalg fra butikken.

Finn Slettå Gårdsutsalg på Google Maps

Se også nettsiden

Randaberg Gårdsutsalg

Randaberg Gårdsutsalg er åpent og selvbetjent hver dag. De produserer grønnsaker og egg. I tillegg har de kvalitetskjøtt av storfe rasen Limousin på bestilling.

Randaberg gårdsutsalget ligger på Midtbø gård på Bø. Her driver de melk- og kjøttproduksjon av storfé. De dyrker potetet, sukkermais, rabarbra, rødbeter og korn.

I gårdsutsalget selges poteter og egne produserte grønnsaker, samt innkjøpte grønnsaker i sesong fra nærliggende bønder. Gulrøttene er det ekstra stas å selge. De dyrkes på nabogården, som er den eneste gulrotbonden i bygda. Urtene kommer fra Frøvoll gård og juicen fra Sandalen gård (begge produsert på Randaberg). Hver uke leverer nabogården Nornes Gård, fersk mozarella fra ysteriet sitt. Iskremen til Delizia finner du i frysedisken, og den er laget på gårdens egen kumelk. I tillegg selges det lefser fra Mathildes lefsebaking på Sunde.

I gårdsutsalget er det også selvsagt alltid egg, og tomat og agurk i sesong.

Velkommen innom til en hyggelig handel.

Finn Randaberg Gårdsutsalg på Google Maps

Se også nettsiden

Sandalen gård

Sandalen Gård holder til i Vistnesveien på Randaberg. De selger epler, eplejus, eplesider, gelé og Vistnes-honning.

Under Kortreist smeller de til og lanserer et helt nytt produkt.

Finn Sandalen gård på Google Maps

Se også nettsiden

Se våre andre ruter:

Til fots (med bonustur i bil):

Kortreist-rute i Stavanger

Kortreist-rute:

Egersund

Inn i Matregionen:

Kortreist-rute i Gjesdal