Velkommen til Norges største matfestival!

Velkommen til Norges største matfestival!

Publikum på Gladmatfestivalen 2019

Hoteller

Her kan du bo i Stavanger

Gladmat samarbeider med flere flotte hoteller i Stavanger sentrum.

Clarion Collection Hotel Skagen Brygge

Clarion Collection Hotel Skagen Brygge ligger på Skagenkaien, midt i festivalområdet til Gladmat. Forsiden av hotellet fylles vanligvis opp med boder under festivalen, og i gatene både foran og bak hotellet finner du masse restauranter og utesteder. Hotellet ligger fem minutters gange fra tog og buss, og for deg som har med bil finner du innkjøringen til parkeringsanlegget P-Valberghallen rett ved siden av resepsjonen.

Adresse: Skagenkaien 30, 4006 Stavanger
Telefon: 51 85 00 00

Nettside

Clarion Hotel Stavanger

Clarion Hotel Stavanger er et moderne konferansehotell. Rett over hotellet finner du konsertscenen og studenthuset Folken, og går du nedover kommer du til Torget i Stavanger på noen minutter. Veldig greit for deg som vil kose deg på festival om dagen, og ha litt roligere kvelder på hotellet på kvelden. Gåturen til buss og tog er på noen få minutter. Hotellet ligger også svært nært parkeringsanlegget P-St. Olav, så her er det gode muligheter for deg som er tilreisende med bil.

Adresse: Arne Rettedals gate 14
Telefon: 51 50 25 00

Nettside

Radisson Blu Atlantic Hotel

Atlantic er et Stavanger-landemerke, og ligger flott til ved Breiavatnet, et par minutter å gå til Torget og Gladmats festivalområde. Flybussen stopper rett utenfor hotellet, og det tar svært få minutter å gå til øvrig buss og tog. Har du med deg bilen, har nærmeste parkeringshus, P-St. Olav, inngang på oppsiden av hotellet.

Adresse: Olav V s gate 3
Telefon: 51 76 10 00

Nettside