Kokkekamp, fagprat, underholdning og musikk

Dette skjer på scenen i Bakgården under årets Gladmat

I år setter vi opp scener både i Bakgården og i Malt&Humle. Sammen med vår gode samarbeidspartner Hove West skal vi levere et knallkjekt program til både festivalgjester og dem som vil følge Gladmat over internett.

Det blir blant annet kjendiskokker, komikere, influensere, journalister, lærlinger og DJs når vi for første gang setter opp Bakgården under Gladmat.

Gjengen fra Hove West er tekniske vidundere, og passer på at det som skjer på scenen vises på skjerm både i Bakgården og på Gladmattorget, i tillegg til at det sendes i Aftenbladet sine kanaler.

Onsdag 30. juni

Kl. 12.00 Først av alt skal Gladmatfestivalen offisielt åpnes, og vi får besøk av statsminister Erna Solberg, ordfører Kari Nessa Nordtun,  landbruks- og matminister Olaug Bollestad og Nina Sundqvist. Deretter får vi et musikalsk innslag av Stavanger kammermusikkfestival.

Kl. 12.30 setter vi i gang Aftenbladets lærlingkonkurranse i regi av Kjartan Skjelde og Sigurd Sollien, der lærlingene Audrius Simutis og Sara Årsland skal konkurrere.

Kl. 14.30 blir det kokkekonkurranse i regi av Kjartan Skjelde med gjestedommer Sigurd Sollien, der Michael Yip og Karl Erik Pallesen skal konkurrere.

Kl. 15.30 blir det live podkast-innspilling på scenen med Aftenbla-bla.

Kl. 18-22 lager DJ Sølvdverg og DJ Mørkredd nydelig sommerstemning i Bakgården.

Torsdag 1. juli

Kl. 13.00 er det runde nummer 2 i Aftenbladets lærlingkonkurranse der Kjartan Skjelde og Olav Larsen får besøk av lærlingene Mari Stedje og Magnus Svendsbo.

Kl. 14.30 blir det kokkekonkurranse i regi av Kjartan Skjelde med gjestedommer Olav Larsen, der Ørjan Johannessen og Jan Erik Hauge skal konkurrere.

Kl. 16.30 får vi besøk av den populære matbloggeren Linda Stuhaug, som sammen med en gjest skal snakke (og vise!) om matsvinn.

Kl. 18-22 lager DJ Sølvdverg og DJ Mørkredd nydelig sommerstemning i Bakgården.

Fredag 2. juli

Kl. 13.00 er det runde nummer 2 i Aftenbladets lærlingkonkurranse der Kjartan Skjelde og Terje Sporsem får besøk av lærlingene Kenneth Laupstad og Orsolya Fejer.

Kl. 14.30 blir det kokkekonkurranse i regi av Kjartan Skjelde med gjestedommer Terje Sporsem, der Mikael Svensson og Johanna Magdeli Pettersson Utvær skal konkurrere.

Kl. 15.15 skal Linda Stuhaug, sammen med en gjest, skal snakke (og vise!) om matsvinn.

Kl. 16.00 blir Bakgården scene for live podkast med gjengen i Aftenbla-bla.

Kl. 18-22 lager DJ Sølvdverg og DJ Mørkredd nydelig sommerstemning i Bakgården.

Lørdag 3. juli

Finaledag!

Kl. 12 starter semifinalen i Aftenbladets lærlingkonkurranse, med finale kl. 12.30. Kjartan Skjelde er vert, Terje Sporsem gjestedommer.

Kl. 13 starter semifinalen i kokkekonkurransen, med finale kl. 12.30. Kjartan Skjelde og Terje Sporsem styrer showet.

Kl. 16 bli det premieutdeling, der Gladmatjuryen presenterer sine prisvinnere.

Kl. 18-22 lager DJ Sølvdverg og DJ Mørkredd nydelig sommerstemning i Bakgården.

Utstillere

I bakgården møter du Døgnvill Burger, Los Tacos, Ostehuset, Delizia AS- Home-made Italian ice cream, Maggis Munchies, Yips, Nora’s Kitchen og Austrått kaffebrenneri.

Smittevernhensyn

Vi følger gjeldende retningslinjer for smittevern og ber deg gjøre det samme, sånn at festivalen er trygg for alle. Vi ønsker å legge ekstra vekt på følgende:

Hvis du er i karantene, kan du ikke delta på Gladmat, selv om arrangementet er utendørs. Hvis du har reservert plass i området, og blir syk, er det bare å sende en epost til post@gladmat.no, så fikser vi refusjon / kansellering av billett.

Vær så snill å hold deg hjemme hvis du har symptomer eller sykdomsfølelse.

Husk kravet om minst en meter avstand.