Velkommen til Norges største matfestival!

Velkommen til Norges største matfestival!

Stjerner i Spiseriet med Arne & HP

Spiseriet lover en helaften med gode smaker basert på råvarer fra prisbelønnete produsenter, og musikalske innslag med Arne Hovda og Hans Petter Jørgensen. Kveldens stjerner i Spiseriet er alle prisbelønte mat- og drikkeprodusenter fra Rogaland. De har til felles at de har utmerket seg i den nasjonale konkurransen Det Norske Måltid.

Det Norske Måltid kårer årlig det ypperste innen norsk mat og drikke og gjennomføres i 2021 for 14. år på rad. Rogaland er en matregion med dyktige produsenter, som gjennom konkurransens historie har markert seg sterkt nasjonalt.

I kveld skal du få gleden av å smake på det beste fra Matregion Rogaland og utvalgte råvarer fra andre landsdeler. Kanskje vi får besøk av noen av menneskene som lager de flotte råvarene.

Spiseriets egen stjerne-kjøkkensjef Marius Dragsten Kjelsrud har satt sammen en 5-retters meny, men har allerede meldt at noen ekstra smaker vil være uunngåelig med så mange flotte råvarer på listen. Marius er en av Norges beste kokker, og skal til høsten konkurrere i finalen i Årets kokk 2021. En konkurranse som avgjør hvem som blir Norges neste kandidat i det uoffisielle verdensmesterskapet Bocuse’Dor. Vi kan si at råvarene er i trygge hender.

Kveldens andre stjerner er Arne Hovda og Hans Petter Jørgensen som sammen kaller seg Arne & HP.

Arne & HP er musikalsk underholdning og humor med skyhøy hyggefaktor. I tillegg krydrer de opplegget med en aktuell gjest hver kveld. HP er vanligvis kjent som den onde Svartnissen, og Arne er til vanlig popstjerne i Trang Fødsel, samt tidligere popstjerne i The Getaway People.rnPå mange måter er dette showet en komprimert utgave av NRKs gullrekke på fredagen. Her får du humor, musikalsk moro, talkshow og bittelitt krim. Alt i en pakke.