Velkommen til Norges største matfestival!

Velkommen til Norges største matfestival!

Kokepunktet:

Seminar om bærekraftig matturisme

Bærekraftig matturisme er et tema vi er opptatt av, og det er svært gledelig at vi under Gladmat får besøk av et Nordisk ministerråds støttet forskningsprosjekt som jobber med nettopp det.

Seminaret vil inneholde en presentasjon av flere gode eksempler på bærekraftig matturisme fra hele Norden. Det vil også bli presentasjon av noen av våre lokale aktører, både matprodusent, reiselivsaktør og serveringssted. Det hele rundes av med en samtale mellom publikum, innledere og forskerne.

Seminaret arrangeres i samarbeid med Grønn By, Klimapartnere, Nordisk ministerråd og Zealand – Sjællands Erhvervsakademi.

Program:

Kl. 9.00-9.30: Presentasjon av forskningsprosjektet ”Bæredygtig Madturisme i Norden”
Lektor Lene Granzau Juel-Jacobsen (Zealand), Adjunkt Dan Hvidtfeldt  (Zealand), prosjektleder Ane Dolward (Business Faxe) og Adjunkt Jonatan Leer (Aalborg Universitet)

Kl. 9.30–1000: Lokale innledere
Ingrid Sandvik (Topp Sopp), Hanne Berentzen (Ostehuset) og Laila Steine (Suldal Vekst)

Kl. 10.00–10.30: Styrt samtale og avslutning

Seminaret er gratis, men du må registrere deg på forhånd.