Velkommen til Norges største matfestival!

Velkommen til Norges største matfestival!

Kokepunktet:

Kjøkkenfesten

På fest danner det seg ofte en fest i festen, og det er alltid på kjøkkenet. Der er vi nærmest til det vi skal spise og drikke, og det er her kokkene står og lager mat. Nå lager Gladmat sommerens koseligste minglearrangement og møtepunkt – Kjøkkenfesten – hver ettermiddag fra kl. 17 – 19.

På kjøkkenet står dyktige kokker, matfolk og produsenter og jobber med de beste råvarene. På denne fredagen skal Tommy Raanti sammen med huskokk Frode Selvaag lage supergode smaker av A. Idsøe sine produkter.

På menyen står dette:
Oksetartar av ytrefilet av Angus, med harissa, gressløk, surdeig og revet Jærost
Røkt frilandsgris med kremet sommerkål, estragon og lun potetsalat
Dielam fra Vigrestad med dill, traktkantarell og grønn asparges

Underveis blir det musikk av Heine Totland trio, og det vet alle at betyr kjempegod stemning!

Kjøkkenfesten ledes av Sigurd Sollien, og han vil sørge for at du blir kjent med både kokkene og maten vi skal smake på. Etter Kjøkkenfesten regner vi med at smaksløkene er våkne og klare for å nyte resten av byens fantastiske restaurantliv. Velkommen skal du være!