Program

Havbruksteltet

Dato: torsdag 27. juni
Klokken: 19.00
Sted: Havbruksteltet, Strandkaien ved siden av Kokepunktet
Pris: kr. 2500 per person (inkludert vinpakke, du kan også velge alkoholfritt)

Velkommen til gourmetmiddag i Havbruksteltet ved siden av Kokepunktet! Dette er en enestående mulighet til å få smake norsk sjømat på sitt aller beste. Kjartan Skjelde har laget en nydelig meny, med gode, norske råvarer. På menyen står blant annet piggvar fra Stolt Sea Farm i Kvinesdal, kveite fra Sterling White Halibut i Hjelmeland og laks fra Lerøy.

MENY 6-RETTERS SJØMATMIDDAG

Krabbekrustade med sitrusmajones
Råmarinert Lerøy-laks med nuoch cham, syltet Topp Sopp og grønn chili
Brød fra Rosenkilde bakeri og pisket Røros-smør
Pannestekt kamskjell, kamskjell dashi, sellerirot og pepperrot
Grillet sjøkreps, sjøkrepssmør og roser
Sterling-kveite, østerssuppe og kaviar
Pannestekt piggvar fra Stolt Sea Farm med karamellisert løk
Hvit sjokolade-cremeaux tilsmakt fiskesaus med jordbær og rabarbra