Trenger du inspirasjon til god turmat som både er enkel å lage og som smaker fortreffelig? Bli med å lage en 3-retters gourmetmeny på bål som du ikke hadde tenkt var mulig! Hilde Grøtte, turkokebokforfatter og turleder i Stavanger Turistforening lærer deg på dette Gladmat-kurset sine beste tips og triks for lage god mat tilberedt på bål.
Alle må ha med eget bestikk, kopp, minst et fat med kant og fat, samt sitteunderlag og klær til å holde varmen. Ta også med egen drikke.
Hilde vil ta med noen eksemplarer av kokeboka for de som er interessert
Tid: Onsdag 29. juni kl. 17:30-20.30
Sted: Vi møtes ved Friluftslåven kl. 17:15 og går sammen til gapahukene i skogen bak Gramstad.
Pris og påmelding: 480 kroner for medlemmer / 630 kroner for ikke-medlemmer. Prisen inkluderer matkurs inkludert 3-retters måltid. Hvis du har allergier er det viktig at du oppgir dem ved påmelding.