Program

Gladmat i Pedersgata

Dato: torsdag 29. juni
Klokken: 12:00-21:00 (noen restauranter har åpent lenger)
Sted: Pedersgata

Opplev Norges mest spennende matgate i all sin prakt – og enda litt mer!

For den som aldri har opplevd Pedersgata tidligere, er dette den perfekte anledningen. Ta med deg venner og familie fra andre byer og la dem få se hvor kjekt det er her under årets Gladmatfestival. Her finner du en verden av smaker og kulinariske tradisjoner som vil fortrylle smaksløkene.

Målet vårt er å vise alle hvor unik og mangfoldig Pedersgata er som matdestinasjon. Vi ønsker å legge vekt på de fantastiske restaurantene som spesialiserer seg på lokalmat og sirkulære løsninger. På denne måten kan vi ikke bare glede ganene våre, men også støtte bærekraftig matproduksjon og fremme lokale bedrifter.

For å skape den ultimate opplevelsen har vi satt i verk flere tiltak. Vi vil stenge av tre områder i gata for å skape et pulserende og trivelig miljø. Langbord og benker vil fylle gaten, og lyslenker, vimpler og planter vil skape en feststemning. Vi ønsker å ta vare på miljøet, derfor vil det være miljøstasjoner tilgjengelig, og vi har en dedikert ansvarlig for å ivareta konseptet.

Vi ønsker å gjøre det enkelt for deg å finne frem til de ulike matopplevelsene. Aktørene som er med på festivalen vil bli tydelig markert med Gladmatretter både på nett og på et trykket kart. Her vil du finne en oversikt over hvem som er med og hvor du kan nyte de ulike smakene.

Bli med på Gladmatfestivalen og opplev Pedersgata slik den virkelig er – en spennende og pulserende matgate som gleder sansene og gir deg en smaksopplevelse du sent vil glemme. La oss skape nye matminner sammen!

Vi gleder oss til å se deg i Pedersgata under Gladmatfestivalen.

Stavanger 2025 har Pedersgata som et pilaprosjekt under byjubileumet i 2025. Vi i Gladmat er stolt samarbeidspartner, og gleder oss til Gladmat i Pedersgata.