Velkommen til Norges største matfestival!

Velkommen til Norges største matfestival!

Bakgården

Bakgården på Nytorget holder åpen med restauranter og scene fra 12.00 – 22.00 hver dag under Gladmat.

På Nytorget ligger deilige Bakgården. I Bakgården møter du flere av byens gode restauranter som selger Gladmatrett og annet digg. Scenen står i samme område, så mens du koser deg med alt det gode som serveres sammen med gode venner, kan du følge med på direkte podkast, kjekke foredrag og gøye kokkekonkurranser. Her finner du programmet. 

Vi legger opp til inngang i Bakgården i tre tidsluker til dagen, fra kl. 1200 – 1400, kl. 1430 – 1730 og kl. 1800 – 2200.

Bakgården gjøres mulig på grunn av raus støtte Sparebanken Vest, Innovasjon Norge, TD Veen og Stavanger kommune. I tillegg er partnere og leverandører Tipi Innovasjon, Leva Urban Design, NorEngros og Malerbua de beste å ha på laget.

Restauranter i Bakgården

Døgnvill Burger
Los Tacos
Ostehuset
Delizia AS- Home-made Italian ice cream
Maggis Munchies
Yips
Nora’s Kitchen
Austrått Kaffebrenneri

Smittevernhensyn

Vi følger gjeldende retningslinjer for smittevern og ber deg gjøre det samme, sånn at festivalen er trygg for alle. Vi ønsker å legge ekstra vekt på følgende:

Hvis du er i karantene, kan du ikke delta på Gladmat, selv om arrangementet er utendørs. Hvis du har reservert plass i området, og blir syk, er det bare å sende en epost til post@gladmat.no, så fikser vi refusjon / kansellering av billett.

Vær så snill å hold deg hjemme hvis du har symptomer eller sykdomsfølelse.

Husk kravet om minst en meter avstand.