Kjøkkenfesten

Sommerens koseligste minglearrangement

Møt kokker og produsenter, smak på noe godt og kos deg med underholdning i kjekt selskap. Velkommen til Kjøkkenfesten!

På fest danner det seg ofte en fest i festen, og det er alltid på kjøkkenet. Der er vi nærmest til det vi skal spise og drikke, og det er her kokkene står og lager mat. For andre år på rad lager vi sommerens koseligste minglearrangement og møtepunkt – Kjøkkenfesten – hver ettermiddag under Gladmatfestivalen fra kl. 18-20.

På kjøkkenet står dyktige kokker, matfolk og produsenter og jobber med de beste råvarene. Vi skal få gode smaker på tallerken, vi skal lære litt og litt og ha det gøy. Musikk underveis blir det også.

Kjøkkenfesten ledes av Veronica Simoné Fjeld, og hun vil sørge for at du blir kjent med både kokkene og maten vi skal smake på.

Etter Kjøkkenfesten regner vi med at smaksløkene er våkne og klare for å nyte resten av byens fantastiske restaurantliv. Velkommen skal du være!

Disse møter du på Kjøkkenfesten

Programleder alle dagene er Veronica Simoné Fjeld.

Frode Selvaag er huskokk alle dagene. På onsdag får vi besøk av Eline Sofie Sunde, Runar Helgeland og Idar Håland (Håland Kjøtt), på torsdag kommer Christoffer Davidsen, Martine Espeland og Jan Terje Vignes (Lauvsnes Gartneri), og på fredag skal vi bli bedre kjent med Kjartan Skjelde, Celine Ekholt og Andrè Simonnes Misund (Lerøy). Lørdagens restefest styres av kokkene Eline Sofie Sunde, Ola Klepp og Kjartan Skjelde.

Billetter

Kjøkkenfesten arrangeres  mellom kl. 18 og 20 hver dag fra 28. juni til 1. juli i Kokepunktet (parkeringsplassen bak Skur 6).

Onsdag

Torsdag

Fredag

Lørdag

Pris: 675,-

Billettprisen inkluderer tre nydelige smaksprøver, underholdning og musikk.