Lars Erik på Fisketorget

Stor guide

Her får du restaurantmat i påsken

Har du lyst på litt ekstra god mat i påsken – og samtidig støtte en næring som virkelig trenger alle kundene de kan få? Her er en guide til de av Stavangers restauranter som holder åpent i påsken, enten i restauranten eller med take away. Mange har matkasser der du ferdigstiller maten selv, så her er det bare å lese gjennom og bestiller det som frister mest!

Cin Cin

Cin Cin holder stengt i påskeuken, men tilbyr matkassen sin som take away. Les mer og bestill via nettsiden deres. 

Eg & Du

Restauranten nederst i Eiganesveien holder åpent som vanlig fram til onsdag 31. mars, men varsler om at de kanskje stenger kl. 20 dersom det er lite folk. Deretter holder de steng til 6. april, men tilbyr hele menyen som take away. I tillegg har de en påskepakke med fem middager og eventuelt dessert som de tilbyr som take away. Les mer om meny og bestilling på Facebook-siden deres. 

Fish & Cow

Restauranten holder stengt til og med 14. april, men tilbyr et tre retters middags-kit som take away. Bestill dagen før henting.

Uke 12 kan middags-kitet hentes tirsdag, onsdag og lørdag mellom 15 og 18.

Uke 13 kan det hentes fredag og lørdag mellom 15 og 18.

Meny legges ut på nettsidene deres, samt på Fish & Cow sin Facebook og Instagram. Bestill på post@fishandcow.no

Fisketorget Stavanger

Åpent til lunsj til og med onsdag 31. mars, kl. 11–16. Stengt 1.-5. april. Fisketorget har laget en egen påske-matkasse, Fiks Ferdig Påske, med fiskesuppe, bakt sterlingkveite og pasjonsfrukt-pannacotta. Bestillingsfrist er mandag 29. mars kl. 17, og kassen kan hentes onsdag 31. mars mellom 10 og 17.  Send mail til fiks-ferdig-fisk@fisketorget-stavanger.no eller ring 51 52 73 50 hvis du lurer på noe. Betaling skjer ved henting.

Fortou street food

Den fantastiske take away-plassen ved Tou på Storhaug holder åpent hele påsken. Søndag-torsdag 12-20, fredag-lørdag 12-21. Sjekk ut meny og bestill via fortou.no

Los Tacos

Holder åpent 12-22 som vanlig, men er stengt fra 1. til 5. april. Spis i restauranten, ta med deg take away eller få hjemlevering via Foodora. Bestillingsinfo finner du her. 

Lura Turistheim

Lura Turistheim har åpent på alle sine lokasjoner Lura, Sola og Ålgård. En kan også få kjøpt med seg hjemmelaget biffgryte sousvide og halvstekt pizza på «LT-vognå» i Oltedal, om en skal på hyttå – åpent utfart og nedfartsdager i påsken 13-19.00. Sjekk ut åpningstider, meny og bestillingsinfo på nettsiden deres.

Matboden

Cateringbedriften Matboden har laget en egen påskemeny med lammelår eller svinenakke pluss sjokolademousse, som du kan varme opp selv (i alle fall hovedretten). Bestilles innen mandag 29. mars, og hentes tirsdag 30. eller onsdag 31. i lokalene deres på Mariero. Bestill på post@matboden.no eller tlf. 51 81 68 60.

Ostehuset Øst og Hinna

Begge kafeene holder åpent fra 918 på hverdager, og fra 1018 på røde dager. Hver dag i påsken kjører de påskemarked med hverdagsmiddag til flokken på tre, påskehjørne med påskegodt og bakst, og tre ulike påskekurver.

Ryfylkekokken

Kafeen på innbyggertorget på Judaberg er stengt i påsken, men holder åpent for utlevering av forhåndsbestilte varer via nettbutikken. Varene kan hentes onsdag 31. mars, torsdag 8. april og fredag 9. april mellomkl. 14 og 16.30. 

Sabi Sushi

Sabi holder det gående med take away på sine vanlige åpningstider på flere lokasjoner, og litt kortere åpningstider mellom 1. og 5. april. Bestill mat via nettsiden deres. 

Spiseriet

Det flotte restauranten i konserthuset holder stengt fram til 7. april, men tilbyr sitt fabelaktige take away-kit. Her kan du velge i ulike retter som du ferdigstiller hjemme. Sjekk ut menyen og bestill via nettsiden deres. 

Zouq

Zouq, den pakistanske restauranten med de nye, flotte lokalene, holder åpent hele påsken. Mandag til fredag 15-22, lørdag til søndag 14-22. Spis i restauranten, ta mat med deg hjem eller bestill hjemlevering. Bestill mat via nettsidene deres. 

Ølbergkiosken

Ølbergkiosken har sesongåpning lørdag 27. mars, og har åpent hver dag fra 1100-19.00.

Har vi glemt din restaurant? Send åpningstider og tilbud i påsken til post@gladmat.no, så får vi dere inn!