Cin Cin
Cin Cin holder stengt i påskeuken, men tilbyr matkassen sin som take away. Les mer og bestill via nettsiden deres.
Eg & Du
Restauranten nederst i Eiganesveien holder åpent som vanlig fram til onsdag 31. mars, men varsler om at de kanskje stenger kl. 20 dersom det er lite folk. Deretter holder de steng til 6. april, men tilbyr hele menyen som take away. I tillegg har de en påskepakke med fem middager og eventuelt dessert som de tilbyr som take away. Les mer om meny og bestilling på Facebook-siden deres.
Fish & Cow
Restauranten holder stengt til og med 14. april, men tilbyr et tre retters middags-kit som take away. Bestill dagen før henting.
Uke 12 kan middags-kitet hentes tirsdag, onsdag og lørdag mellom 15 og 18.
Uke 13 kan det hentes fredag og lørdag mellom 15 og 18.
Meny legges ut på nettsidene deres, samt på Fish & Cow sin Facebook og Instagram. Bestill på post@fishandcow.no
Fisketorget Stavanger
Åpent til lunsj til og med onsdag 31. mars, kl. 11–16. Stengt 1.-5. april. Fisketorget har laget en egen påske-matkasse, Fiks Ferdig Påske, med fiskesuppe, bakt sterlingkveite og pasjonsfrukt-pannacotta. Bestillingsfrist er mandag 29. mars kl. 17, og kassen kan hentes onsdag 31. mars mellom 10 og 17. Send mail til fiks-ferdig-fisk@fisketorget-stavanger.no eller ring 51 52 73 50 hvis du lurer på noe. Betaling skjer ved henting.