Velkommen til Norges største matfestival!

Velkommen til Norges største matfestival!

Gladmatløyper i regionen

Matreise på skinner

Bli med på spiselig togtur til Jæren og Egersund under Gladmatfestivalen!

Go-Ahead er en splitter ny Gladmatpartner, og vi starter samarbeidet med å smelle i gang Gladmatløype på Jæren sammen med dem våre gode venner i GuideCompagniet.

– Vi i Go-Ahead er kjempeglade for å være en av samarbeidspartnerne i årets Gladmatfestival. Både som stolt sponsor, og som leverandør av den kulinariske togturen vi har sammen med Guidecompagniet gjennom hele festivalen, sier Tonje Løkaas Fossum, kommersiell sjef i Go-Ahead Norge.

– Gladmat er en viktig lokal hjørnestein, og en festival som står mange av våre passasjerer og ansatte nær.

Lokale spesialiteter og lokal mathistorie

Togturen starter på Jernbanestasjonen i Stavanger. Guiden leder oss gjennom reisen, og leverer fortellinger om mat og historie.

Vi gjør et stopp på Bryne og besøker Mellombels hvor vi får smake på noen av stedets godsaker og et utvalg lokale råvarer. Turen fortsetter nedover mot Egersund, hvor vi tar oss tid til en rusletur i den idylliske sommerbyen, og til å smake på den lokale sjokoladen. Kveldens høydepunkt er middag på ærverdige Grand Hotel hvor stedets kjøkken har satt sammen en nydelig 3-retters meny basert på de beste råvarene Jæren har å by på.  

Festivalsjef Maren Skjelde er overbegeistret for det nye samarbeidet.

– Det er en stor glede at vi endelig kan tilby organiserte matturer i regionen. Det er en ide vi har snakket om i mange år, og samarbeidet med GuideCompaniet i fjor, har forløst noen av de ideene. Når vi nå utvider til regionen, er vi helt avhengige av gode samarbeidspartnere, og det er utrolig kjekt at Go-Ahead ser verdien av å inngå partnerskap med oss. Vi tror dette er en start på noe som kan utvikle seg veldig fint fremover.

Kjøp billetter til Gladmattoget her. 

Gladmattoget

Når: hver dag 30. juni – 3. juli, kl. 12.30 til 20.00. Avgang fra Egersund kl. 19.20.

Oppmøte: Avgangshall Stavanger Jernbanestasjon

Pris: NOK 1.990,-  pr. pers.

Kjøp billetter her. 

Billetten til Gladmattoget inkluderer: transport med tog – guide under hele turen – smakfullt opplegg på Mellombels – byvandring i Eigersund  – 3-rettes middag på Grand Hotell (drikke bestilles utenom av den enkelte) – snackspose.

For dem som ikke er klar til å returnere til Stavanger samme kveld vil Grand Hotell gi et godt tilbud på overnatting. Ta kontakt på konferanse@grand-egersund.no eller på telefon 51496060

Overnatting og returbillett ved overnatting med tog må ordnes av den enkelte deltaker og er ikke inkludert i billetten til Gladmattoget.