Gladmat på restaurant

Unike festivalopplevelser med mat, underholdning og Gladmatstemning

Vil du helst ha Gladmatopplevelsen med fast plass, bordservering og tak over hodet? Da kan du velge i masse kjekke arrangementer fra våre restaurantpartnere!

Bistrovaganza på Renaa Matbaren

Bistrovaganza med besøk av selveste Hellstrøm er et fast og svært kjært innslag under Gladmat. Renaa gjentar suksessen også i år, med fransk bistro i den flotte restauranten og levende musikk av fabelaktige Fint Fransk Orkester.

Piknik på K2

Bli med på lunsj i Pedersgata! Arrangementet heter “Piknik på K2”, men det eneste som egentlig minner om en piknik, er at det er maten vi helst ville hatt med oss på stranda, i parken eller på fjellet. Gjengen lover gode stoler og stettglass med deilig piknikmat.

Stjerner i Spiseriet med Arne & HP

Spiseriet lover en helaften med gode smaker basert på råvarer fra prisbelønnete produsenter, og musikalske innslag med Arne Hovda og Hans Petter Jørgensen. Kveldens stjerner i Spiseriet er alle prisbelønte mat- og drikkeprodusenter fra Rogaland. De har til felles at de har utmerket seg i den nasjonale konkurransen Det Norske Måltid.

MatGlad

Eg & Du inviterer til helaften i restauranten sin i Eiganesveien, og her skal sansene forføres og ganen undervises.

Japanese night @ Noodle Noodle

En kulinarisk reise til Japan, hvor reisesyke Eirikur disker opp en 7 retters meny med noen av hans favorittretter fra Solens rike.

Yips Gladmatmeny

Fra 30. juni til 3. juli serverer Yips i Pedersgata 31 en egen Gladmatmeny hele dagen. Yips viser hvordan man kan bruke lokale råvarer i sesong sammen med asiatiske smaker for å lage en spennende 5-retters Gladmatmeny. Pris: 645 kr.

Norwegian National BBQ Team @ Harry Pepper

Tradisjonen tro kommer Craig Whitson og grillandslaget og serverer grillmiddag i verdensklasse på Gladmat i samarbeid med Harry Pepper.

Craig’s Chili Parlor @ Armadillo

Under Gladmat i år transformerer vi Armadillo Restaurant i Øvre Holmegate 15 til en klassisk TexMex Chili Parlor i samarbeid med Craig Whitson. Åpent 16-21 alle dager under festivalen.