Velkommen til Norges største matfestival!

Velkommen til Norges største matfestival!

Gladmat på restaurant

Unike festivalopplevelser med mat, underholdning og Gladmatstemning

Vil du helst ha Gladmatopplevelsen med fast plass, bordservering og tak over hodet? Da kan du velge i masse kjekke arrangementer fra våre restaurantpartnere!

Bistrovaganza på Renaa Matbaren

Bistrovaganza med besøk av selveste Hellstrøm er et fast og svært kjært innslag under Gladmat. Renaa gjentar suksessen også i år, med fransk bistro i den flotte restauranten og levende musikk av fabelaktige Fint Fransk Orkester.

Piknik på K2

Bli med på lunsj i Pedersgata! Arrangementet heter “Piknik på K2”, men det eneste som egentlig minner om en piknik, er at det er maten vi helst ville hatt med oss på stranda, i parken eller på fjellet. Gjengen lover gode stoler og stettglass med deilig piknikmat.

Stjerner i Spiseriet med Arne & HP

Spiseriet lover en helaften med gode smaker basert på råvarer fra prisbelønnete produsenter, og musikalske innslag med Arne Hovda og Hans Petter Jørgensen. Kveldens stjerner i Spiseriet er alle prisbelønte mat- og drikkeprodusenter fra Rogaland. De har til felles at de har utmerket seg i den nasjonale konkurransen Det Norske Måltid.

MatGlad

Eg & Du inviterer til helaften i restauranten sin i Eiganesveien, og her skal sansene forføres og ganen undervises.

Japanese night @ Noodle Noodle

En kulinarisk reise til Japan, hvor reisesyke Eirikur disker opp en 7 retters meny med noen av hans favorittretter fra Solens rike.

Yips Gladmatmeny

Fra 30. juni til 3. juli serverer Yips i Pedersgata 31 en egen Gladmatmeny hele dagen. Yips viser hvordan man kan bruke lokale råvarer i sesong sammen med asiatiske smaker for å lage en spennende 5-retters Gladmatmeny. Pris: 645 kr.

Norwegian National BBQ Team @ Harry Pepper

Tradisjonen tro kommer Craig Whitson og grillandslaget og serverer grillmiddag i verdensklasse på Gladmat i samarbeid med Harry Pepper.

Craig’s Chili Parlor @ Armadillo

Under Gladmat i år transformerer vi Armadillo Restaurant i Øvre Holmegate 15 til en klassisk TexMex Chili Parlor i samarbeid med Craig Whitson. Åpent 16-21 alle dager under festivalen.