Velkommen til Norges største matfestival!

Velkommen til Norges største matfestival!

Gladmat på restaurant

Dette skjer hos restaurantene under Gladmatfestivalen

2022 byr på både festivalklassikere, nye konsepter og et etterlengtet comeback, og mange kjente ansikter tar turen tilbake til Stavanger.

Foretrekker du å få Gladmat-opplevelsen servert mens du sitter behagelig ved et bord? Da må du sjekke ut arrangementene til våre fabelaktige restaurantpartnere!

De har planlagt i flere måneder for å kunne by på den beste maten, underholdningen og stemningen.

– For Gladmat er det utrolig stas at våre partnerrestauranter gjør egne arrangement, sier festivalsjef Maren Skjelde.

– Det gjør festivalen enda kjekkere og det synliggjør noe av det beste byen har å by på. Serveringsnæringen har alltid vært involvert og inkludert i festivalen, og jeg er skikkelig glad for det gode samarbeidet vi har.

Bistrovaganza på Matbaren Bistro by Renaa

Det superpopulære arrangementet Bistrovaganza er kåret til beste restaurantopplevelse under Gladmat hele tre ganger. Her blir det topp mat, herlig vertskap og levende musikk fra Fint Fransk Orkester.

Når: hver kveld fra onsdag til lørdag under Gladmat. Velg mellom fire seatinger: kl. 18.30, 19.00, 19.30 og 20.00.
Pris: 1495 kr onsdag og torsdag, 1695 kr fredag og lørdag.

Bakgårdsfest hos A. Idsøe

Under årets Gladmatfestival inviterer A. Idsøe til en uhøytidelig bakgårdsfest i Sangesandsgaten med fyr i grillene.

Gjengen rigger opp langbord og en 3-retter med de beste råvarene tilgjengelig. Albert sørger for god stemning og et par kjekke historier langs veien. Det er bare å glede seg! Bakgårdsfesten er i Sangesandsgate ved Ajaxparken – på baksiden av Idsøe-butikken.

Når: Bakgårdsfesten arrangeres kl. 13 og kl. 17.30 fra onsdag til lørdag under Gladmat.
Pris: 649 kr, som inkluderer en 3-retter (ikke tallerkenservering, men servert på flotte stålfat).

Italienske dager på CinCin

Det blir italienske dager på CinCin under Gladmat, med italiensk musikk, stemning og smaker. Det blir også italiensk aperitivo på takterrassen fredagen og lørdagen, med egen bar og nydelig utsikt over Stavanger.

Når:
Italienske dager i restauranten hver dag onsdag til lørdag under Gladmat fra kl. 17.00 (første bordsetting – det går an å bestille senere også)
Italiensk aperitivo fredag og lørdag fra kl. 16.00 til kl. 20.00 (og baren holder åpent lenger)

Pris:
I restauranten: 845 kr inkludert italiensk smaksmeny
Aperitivo på takterrassen: 395 kr inkludert italienske småretter og en drikke

Matglad på Eg&Du

Eg&Du inviterer til et smakfullt eventyr under Gladmat! De lokker med en helaften hvor sansene skal forføres og ganen undervises. En helaften hvor du blir servert glede, overraskelser og nye smaksopplevelser.

Når: hver kveld kl. 18.30 fra onsdag til lørdag under Gladmat
Pris: 1250 kr, inkludert 9 retter og aperitiff

Piknik på K2

I år som i fjor og året før inviterer K2 fredag og lørdag under festivalen til «Piknik». De serverer maten de aller helst ville hatt med seg i parken, på terrassen eller på båten.

Når: Fredag 1. juli og lørdag 2. juli kl. 12 og 13
Pris og påmelding: 700 kr per person for mat, noe søtt og en enhet drikke. Bord må bestilles på forhånd.

Det Glade Langbord på Ostehuset Øst

Det Glade Langbord er tilbake til Ostehuset Øst! Fredag har vi gleden av å ha Heine Totland & Co til å kaste glans over kvelden. Tom rydder opp i vinkjelleren og finner frem gode flasker.

Når: kl. 19.30 torsdag 30. juni og fredag 1. juli (utsolgt)
Priser:
Torsdag: 3 retters meny kr 595,- / vinpakke kr 450,-
Fredag: 3 retters meny og show med Heine Totland & Co kr 1095,- / vinpakke kr 450,-

Næringslivslunsjen på Fish & Cow

Nå kan vi endelig fylle hele Fish & Cow med den superhyggelig Næringslivslunsjen igjen!

Ta med deg kollegaer, kunder og samarbeidspartnere til en perfekt avslutning på uka. Du møter mange av Gladmat sine gode partnere, vi får servert nydelig mat og vi får besøk av noen de fleste kjenner (som vi er nokså sikre på klarer å lage riktig så god stemning). Vi gleder oss til å se dere!

Tid: fra kl. 13 til kl. 15 fredag 1. juli
Pris: 800 kr pr person som inkluderer 3 retters meny, aperitiff og underholdning.

Jysla gode smaker på IDDIS

IDDIS Café & Brasserie er 1 år, og ønsker å feire dette med å delta på årets Gladmatfestival.  De serverer nydelig Gladmatlunsj fra 11.30 til 16.30 og tilbyr en deilig 5-retters Gladmatmeny fra kl. 17.30.  Velkommen til byens luneste uteterrasse, midt i hjertet av Gamle Stavanger.

Tid: onsdag til lørdag under Gladmat
Gladmatlunsj kl. 1130
Gladmatmiddag kl. 1730

Priser:
Gladmatlunsj fra kr. 149,-
Gladmatmiddag kr. 595,-

Sjømatfest på Déjà Vu

Déjà Vu og Kita inviterer til en helaften med sjømat lørdag 2. juli!

På menyen står sjømatretter med det beste Norge kan by på (Plateau de Fruits de Mer) med ekstra tvist fra Déjà Vu og Kita med blant annet hummer, sjøkreps, snøkrabbe, snegler, sashimi, kamskjell, østers, løyrom, og mer. Vinkelnerne Tjerand Randeberg og Niklas Jonasson blir også med denne kvelden.

Det blir en kveld spekket med topp mat, vinsmaking, musikk fra husbandet med norsk og brasiliansk jazz som det virkelig svinger av.

Tid: lørdag 02. juli kl. 20:00
Pris: 1495 kr, inkludert Plateau de Fruits de Mer og aperitiff

Japanske dager på Noodle Noodle

Eirikur setter sammen en herlig meny med noen av hans favorittretter fra Japan hvor han bruker fantastiske lokale råvarer og japanske spesialprodukter.

Tid: torsdag til lørdag under Gladmat kl. 19.00
Pris: 850 kr per person

Champagnelunsj på Bellies

Bellies duker opp til ekstra champagnelunsj – hjemme hos seg selv – torsdag, fredag og lørdag under festivalen.

På menyen står en 3-retters lunsj med matchende bobler – eller noe annet godt i glasset (med eller uten).

Sted: Bellies, Støperigata 6
Tid: 30. juni, 1. juli og 2. juli, bordsetting kl. 12.00 eller kl. 14.00
Pris: meny 450 kr – vinpakke 550 kr

Sommerens store mingelarrangement:

Kjøkkenfesten

Gladmat 2022:

Fullt festivalprogram

Kjøp billett nå:

Gladmatløyper