Glade småkokker

Gladmat for barn

Eget festivalprogram for barna

Gladmat skal være en kjekk festival å ta med barna på, og hvert år har vi mange aktiviteter for de yngste gourmetene. På denne siden finner du noe av det kjekke som skjer for barna i år – i tillegg er det masse god mat for dem både på Gladmattorget, i Bakgården og på flere av byens restauranter. Full oversikt over hva som skjer på Gladmat finner du på programsiden vår. 

Glade småkokker

Bli med de flinke og kjekke kokkene i NKL Rogaland på spennende matkurs for barn og unge. Barn og ungdom inviteres til å lage supergod mat av de beste råvarene fra sjøen. Alle skal få erfare at fisk og sjømat er godt, samtidig som det er lett å lage. Det er plass til 15 deltagere hvert kurs, og det passer for alle mellom 8 og 14 år. Det er gratis å delta, men du må registrere deg i forkant.

Glade småkokker er støttet av Godfisk, Fiskeridepartementet og Sparebanken Vest.

Munch i parken

Våre gode partnere i Storhaug Productions tilbyr kjekke aktiviteter for barn kl. 12-14.30 (15-1730) hver dag under Gladmat. Med utgangspunkt i Munch´s meste kjente kunstverk kan du lage egen Skrik-sprellemann, det blir Munch-quiz, Munch bildelottospill og fargesymbolikk.

Munch i Parken aktiverer også Nyparken med Chalk Don’t Chalk Monster Plants Workshop, et samarbeid mellom Nuart og Storhaug Productions.

Det er plass til 10 deltagere per verksted. Er du sikker på at du skal få plass, kan du melde deg på til stian@storhaugproductions.no. Stian & co er til stede og passer på at det blir god avstand mellom barna, og at generelt smittevern overholdes.

Chalk Don’t Chalk Monster Plants Workshop

Join in and bring your friends for a fun workshop for children of all ages!

Chalk Don’t Chalk is a participatory Public Art project where children and adults alike are given the “freedom” to create their own chalk street art pieces, with guidance from our team who’ll be on hand to teach and guide. As part of Gladmat, we thought we’d encourage some growth and plan a monster plant and vegetable theme, what beasts can you imagine!

Chalk Don’t Chalk encourages the re-imagining and re-purposing of public space in a dynamic, participatory and creative manner. We hope that children and families will embrace the project wholeheartedly and join in with this celebration of street art in one of its purest forms.

Aktivitetstilbudet er støttet av Inge Steenslands Stiftelse.

Gladmat på Finnøy

I år blir det Gladmat på kafeen på innbyggertorget på Judaberg.

Vi er på Finnøy og selvsagt skal tomaten være i fokus, Ryfylkekokken serverer i år sin fantastisk Gladmatrett i kaféen under årets Gladmat. Tomatfestivalen snurrer lykkehjul og har tomatsprett onsdag og torsdag. Stavanger Kommune har tegneaktivitet for barn og unge alle dagene. Velkommen til oss på Finnøy!

Åpningstider: 30. juni – 3. juli, kl. 10-15