Velkommen til Norges største matfestival!

Velkommen til Norges største matfestival!

Glade småkokker

Gladmat for barn

Eget festivalprogram for barna

Gladmat skal være en kjekk festival å ta med barna på, og hvert år har vi mange aktiviteter for de yngste gourmetene. På denne siden finner du noe av det kjekke som skjer for barna i år – i tillegg er det masse god mat for dem både på Gladmattorget, i Bakgården og på flere av byens restauranter. Full oversikt over hva som skjer på Gladmat finner du på programsiden vår. 

Glade småkokker

Bli med de flinke og kjekke kokkene i NKL Rogaland på spennende matkurs for barn og unge. Barn og ungdom inviteres til å lage supergod mat av de beste råvarene fra sjøen. Alle skal få erfare at fisk og sjømat er godt, samtidig som det er lett å lage. Det er plass til 15 deltagere hvert kurs, og det passer for alle mellom 8 og 14 år. Det er gratis å delta, men du må registrere deg i forkant.

Glade småkokker er støttet av Godfisk, Fiskeridepartementet og Sparebanken Vest.

Munch i parken

Våre gode partnere i Storhaug Productions tilbyr kjekke aktiviteter for barn kl. 12-14.30 hver dag under Gladmat.

Munch i parken blir i tilknytning til Bakgården på Nytorget. Det blir skapeverksted som tar utgangspunkt i Munch’s mest kjente kunstverk. Stian & co er til stede og passer på at det blir god avstand mellom barna, og at generelt smittevern overholdes.

Aktivitetstilbudet er støttet av Inge Steenslands Stiftelse.

Gladmat på Finnøy

I år blir det Gladmat på kafeen på innbyggertorget på Judaberg.

Vi er på Finnøy og selvsagt skal tomaten være i fokus, Ryfylkekokken serverer i år sin fantastisk Gladmatrett i kaféen under årets Gladmat. Tomatfestivalen snurrer lykkehjul og har tomatsprett onsdag og torsdag. Stavanger Kommune har tegneaktivitet for barn og unge alle dagene. Velkommen til oss på Finnøy!

Åpningstider: 30. juni – 3. juli, kl. 10-15