Gladmat 2017 Nyheter

Utstiller på Gladmat?

Vi åpner for påmelding av utstillere veldig snart.

Har du et matprodukt eller et konsept du vil vise fram? På Gladmat vil du møte et stort og mangfoldig publikum. Her kan du fortelle din historie, servere din signaturrett eller lansere et nytt produkt. Et unikt sted for å vise seg fram til marked og måltidsnæring.

Gladmat er glade for å motta mange søknader om deltakelse på festivalen, og vil gjerne høre fra deg som vil delta. I vurderingen av søknaden legger vi vekt på at det tilbys et solid matkonsept, og du må være registrert som firma innenfor måltidsnæringen.

Festivalområdet ligger rundt Vågen i Stavanger, og blant Gladmats utstillere finner du et mangfold av små og store aktører, og stander i størrelser fra 9 til over 100 kvadratmeter.

86

Gladmats konsepter

Enkelte områder har definert innhold og en helhetlig utforming – se hvilken arena som passer best for deg!

Torget: Torget, i hjertet av festivalen, er forbeholdt småskalaprodusenter og gårdsmat. Her står du sammen med andre små aktører som tilbyr kortreist kvalitetsmat. På Torget finner du også hovedscenen hvor publikum kan sette seg i Torgtrappene og nyte god mat sammen med musikk og kokkeshow.

Smak på verden: Her finner du street food fra hele verden – fra Mexico til Kina, fra Italia til Etiopia. En laid back stemning med en samlende food court i midten hvor man kan sitte ned og nyte smakebiter fra alle verdenshjørner.

Blå fristelser: Mat fra havet i alle dens variasjoner.

Vi gleder oss til å se deg i Vågen!

Alle foto: Liv Ragnhild Lassen (matogurter.blog)

104