Artikler

Slik blir underholdningen på Gladmatmiddagen

Hils på årets travleste artister!

I år flytter den tradisjonsrike Gladmatmiddagen ut fra teltet i vågen og inn i tre av våre fineste restauranter: Bølgen & Moi, Renaa og Fish & Cow. Hvert sted lager sin egen meny og byr på egen atmosfære, men en ting har de til felles; gladmatartistene. De skal nemlig løpe fra restaurant til restaurant i løpet av kveldene, og få kjørt seg skikkelig.

Underholdningen dukker opp i tide og utide der gjengen beveger seg fritt fra restaurant til restaurant, og kjører i gang mellom bordene når du minst venter det!

Førstemann er et kjent og veldig kjært Gladmat-fjes, nemlig Heine Totland. Han er entertainer til fingerspissene, og har en energi som garantert sørger for at alle restauranter får sitt. Med seg har han sine trofaste musikere bassist Roger Allan Ivin (og Roger har med seg kontrabassen sin Diana) og saksofonist og Gladmat- entusiast Kim-Erik Pedersen.

Gladmat2015-Gladmatmiddagen Christian Eriksen

Sammen med Heine og gjengen stiller årets stavangerkunstner og gladmatnykommer Hanne Vasshus. Hun er sanger og skuespiller fra Stavanger, kjent blant annet fra de hysterisk morsomme sommerteaterforestillingene på Hindal Gård. I februar ga hun ut sitt debutalbum “Oh so many things”.

Den omreisende musikkfesten har også med seg komiker Christian Eriksen som sørger for brede smil og rockefot. Vi gleder oss!

Her finner du menyene til gladmatmiddagen og her kan du sikre deg billetter.