Gladmats Restaurantguide Gullsponsor

Ostehuset

Ostehuset

Hospitalgata 6 / Ryfylkegata 30 / Jåttåvågveien 12, Stavanger
51 86 40 10
post@ostehuset.no
www.ostehuset.no

Ostehuset har gledet siddiser og tilreisende med deilig mat siden 1999. Det populære og kontinentale mathuset, plassert tre steder rundt i Stavanger, er kjent for sine delikatesser og ostedisk, sine caféretter, sine brød og bakervarer, sine drikker, sine buffeter og selskapsmenyer.

På Ostehuset lager de god og ekte mat. Bare de beste råvarene passerer nåløyet, like gjerne plukket fra det lokalet spiskammeret som fra kvalitetsleverandører i Frankrike og Italia. Lettvinte snarveier er uansett forbudt.

Den rikholdige cafémenyen består av sandwicher, salater, supper, pizza, andre småretter og varmretter. Diskene bugner av sunne og varierte retter som du kan sette sammen til ditt eget måltid eller ta med hjem. Eget bakeri sikrer at brød og bakervarer alltid er ferske. Gå etter den gode lukten!

GLADMATMENY – OSTEHUSET SENTRUM

Ostehuset er stolt Gladmatsponsor og vi gleder oss til å servere deg gode smaker hele Gladmatuken.

Vi er på plass i Malt & Humle teltet sammen med mange norske bryggerier og bryggere. Menyen er meksikansk-inspirert. Her kan du smake god mat som passer til øl og mat med øl i. Menyen og mer info om Malt & Humle finner du her. 

Besøk Ostehuset Sentrum i Hospitalgaten 6 og prøv kjøkkensjef René sin meny med lokale råvarer og gode smaker.
Du kan velge å gå for en rett – eller sette sammen din Gladmatmeny!

Onsdag 20. og torsdag 21. juli kl 15:00-18:00 får Ostehuset Sentrum besøk av Bo Jensen som er mannen bak geitostene Fjelltopp og Ostehusets Lille Aske. Bo har eget ysteri på Aurenes ved Knudaheio på Jæren. Under Gladmat presenterer Bo ostene og vår egen Tom Helge Sørensen setter vin til, og vi selger en herlig pakke med 3 oster med tilbehør og 2 glass vin til Gladmatpris kr 199,-

Error

Gladmatfrokosten arrangeres i år på Ostehuset Sentrum torsdag 21. juli kl 09-11. Årets tema: Naturens spiskammer. Bli kjent med spiselige, ville vekster!

Les mer om frokosten og kjøp billetter her.

Gull 2014