Program & Billetter

Malt & Humle

Skummende tradisjon

Øl er trend og tradisjon – og under Gladmat byr vi på en virkelig godbit for ølinteresserte.

Øl har blitt mer enn halvlitere. Nå vil vi vite mer om ølet vi drikker, og stadig flere får øynene opp for mangfoldet av øltyper og bryggerier som vokser fram rundt omkring i landet. De største entusiastene har begynt å brygge sitt helt eget øl. Plutselig er vi blitt klar over at ølbrygging er en tradisjon vi skal ta vare på – og en trend!

I år viser Gladmat fram øl som nettopp trend og som håndverk. Vi har invitert mikrobryggere og etablerte bryggerier til å være med på Malt og humle, et nytt Gladmatkonsept hvor publikum kan få møte bryggerne og høre historien bak hvert enkelt bryggeri.

Malt & Humle er stedet for å få smaken på nye øltyper, og gå ut med mer kunnskap enn du hadde da du kom inn. Halvliterglasset er byttet ut med et lite smaksglass, nettop smaken og håndtverket står i fokus. Bryggeren har du rett foran deg, klar til å bli pepret med spørsmål og skryt.

Du kan treffe en rekke norske bryggerier. Følg med på disse sidene for oppdatert informasjon.

1 Comment