Kurs

Lag din egen juli-sild

Ikke vent til jul, kom på kurs med Ryfylkekokken og lær å lage juli-sild!

Hver dag under Gladmatfestivalen kan du bli med på sildekurs med Ryfylkekokken Frode Selvaag. Kursene varer i en drøy halvtime, og etterpå får du med deg et fint glass med etikett og med silden oppi.

I 2013 vant Frode Selvaag Matkulturprisen under Gladmat. I juryens begrunnelse stod det:

  • Unikt langt og kontinuerlig engasjement for matkultur, fra læretid hos Arne Brimi på Fossheim Hotel, Gastronomisk Insititutt, Den Norsk Ambassade i USA, Craigs Kjøkken, Spa Hotel Velvære til nå Ryfylkekokken.
  • Mangeårig dommer i Norgesmesterskapet for kokke og servitørlærlinger og andre kokkekonkurranser.
  • Gjennom gründertankegang og langsiktig målsetning, har Frode Selvaag vært med å markedsføre råvarer spesielt fra Vestlandet og Rogaland både Nasjonalt og Internasjonalt i mange år, og er en meget stor ambassadør for sitt yrke og regionen.
  • Brennende engasjement for nisjeprodukter og lokal kortreist mat og utøver ett unikt vertskap ved sine establisjementer.

Kursene arrangeres i “Blå fristelser” (telt nr. 66).

Pris: 95 kroner

Kjøp billetter her:

Onsdag 20. juli kl 17.00

Torsdag 21. juli kl 17.00

Fredag 22. juli kl 17.00

Lørdag 23. juli kl 17.00