Nyheter

Lær sjokolade og is av Gladmats egen dessertspesialist!

Pavel Pavlov har erfaring som pastry chef fra det store utland og fra Stavangers beste restauranter. Under Gladmatfestivalen skal han holde kurs for barn og voksne, og bake til et bryllup litt utenom det vanlige…

Pavel Patrov har blant annet jobbet på Gastronomisk Institutt, Tango og Renaa.

Kaker, sjokolade, is, desserter… Er det noe søtt Pavel Pavlov ikke kan? Vi tror ikke det! Og under Gladmat-festivalen kan du lære hans beste triks.

I kursteltet vårt holder han sjokoladekurs for barn og voksne, og iskurs for barn onsdag, torsdag og lørdag. Tidsplan og informasjon om påmelding finner du her. 

Og ikke nok med det!

På fredagen under Gladmatfestivalen skal ni par gifte seg i en fest av en fellesvielse i Domkirken. Etterpå byr Gladmat de nygifte og gjestene på kaker, og Pavel Pavlov skal bake og pynte ni unike kaker.